Yıldız Tilbe'den büyük destek! 12 depremzede ailenin masrafını üstlendi
Depremzedeler için düzenlenen bir kampanyaya katılan Yıldız Tilbe, 12 ailenin 1 yıllık kira masrafını karşılayacağını duyurdu.
Haberin Devamı
/

Dün akşam düzenlenen bir yardım kampanyasına katılan şarkıcı Yıldız Tilbe, kampanyaya destek oldu.
/

Depremzedeler için elinden geleni yapmak istediğini belirten şarkıcı, "Allah bütün aç açıkta sokakta kalanlara yardım etsin inşallah ama biz de elimizden geleni yapalım."
Haberin Devamı
/

Bir talebim olacak benim ben 10 ya da 12 ailenin birer yıllık kiralarını üstlenmek istiyorum.
/

"Bu kiraya geçen ailelerle de görüşmek istiyorum. Çünkü sadece kiralarını değil, yıl içinde başka belli başlı ihtiyaçlarını da karşılamak istiyorum" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde de 10 ili yaşanmaz hala getiren depremin yıktığı evlerin Japonlar tarafından yapılmasını gerektiğini söylemişti. Şarkıcı “Memlekette yeni ve yeniden yapılacak bütün binaları, kentsel dönüşümleri, yıkılan bölgeleri Japonlar yapsın. Dünyanın en sağlam binalarını yapıyorlar, helal olsun” dedi.