hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı İnci Taneleri'nin yeni bölümüne damga vuran sahne... Türkiye bu türkü ile ağladı!

    Yılmaz Erdoğanın kaleme aldığı İnci Tanelerinin yeni bölümüne damga vuran sahne... Türkiye bu türkü ile ağladı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı 'İnci Taneleri' bu akşam beşinci bölümü ile Kanal D'de izleyicisiyle buluştu. Oğlu Cihan’la yıllar sonra kavuşan Azem’in duygusal anları yeni bölüme damga vurdu. O anlarda çalan Songül Güner'in 'Dağlara mı yazdın' türküsü, tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı, kadrosunda Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan'ın yer aldığı 'İnci Taneleri' dizisi, 23 Şubat Perşembe akşamı yayınlanan beşinci bölümü ile bir kez daha izleyiciyi ekrana kilitledi. Dizinin en can alıcı sahnesi olan Cihan ve Azem'in buluşması ise yürekleri yaktı. Oğluna, sadece onları ilgilendiren özel bir yerde özel bir buluşma teklif eden  Azem oğlu ile buluşmuştu. Ancak kavuşma anı, yıllardır hayalini kurduğu gibi geçmedi... Yürek yakan 'Dağlara mı yazdın' türküsü ile ekranlara gelen sahne, beşinci bölüme damga vurdu. 

    Yılmaz Erdoğanın kaleme aldığı İnci Tanelerinin yeni bölümüne damga vuran sahne... Türkiye bu türkü ile ağladı

    "SEN YOLUNA GİT BEN YOLUMA GİDEYİM"

    Azem oğlu ile buluşmuştur. Ancak kavuşma anı, yıllardır hayalini kurduğu gibi geçmez. Cihan artık evde bıraktığı çocuk değil, bambaşka bir delikanlıdır. Azem oğluna, sadece onları ilgilendiren özel bir yerde özel bir buluşma teklif eder. Yıllar sonra kavuşan baba oğul, Cihan'ın yürek parçalayan sözleriyle yine ayrı düşer. Cihan Azem'e, "Sen yoluna git ben yoluma gideyim. Sen beni unut, ben seni zaten unutmuşum. Allah yolunu açık etsin." diyerek yanından ayrılın. Azem beklemediği sözler sonrası adeta yıkılır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow