Zara'nın sekiz yaşında albüm yapması sosyal medyanın gündemine oturdu

Zara’nın ‘Neşecik’ adıyla ilk albümünü sekiz yaşında yapması sosyal medyanın gündemine oturdu. Gerçek adı Neşe olan ünlü şarkıcının, o dönem arabesk türünde şarkı söyleyip bir milyon albüm satışı elde ettiği öğrenildi.
Gazeteci Müjde Yazıcı Ergin’in 2011 yılında yayınlanan “Unkapanı’ndan Sonra” adlı belgeseli sosyal medyada gündem oldu.
Hürriyet'ten Sinem Vural'ın haberine göre; belgeselin 'Ün Kapanı' adlı bölümünde Unkapanı’ndaki müzik yapımcılardan biri, Zara’nın çocuk şarkıcı ‘Neşecik’ adıyla çıkış yaptığını, arabesk türündeki 'Eyvahlar Olsun', 'Yaşamak Bu Değil' albümleriyle bir milyon satış elde ettiğini dile getirdi.
Zara, daha önce verdiği bir röportajda çocuk şarkıcı olduğu dönemi şöyle anlatmıştı:
"Annem, Neşe Karaböcek hayranıydı. O yüzden ismimi Neşe koydu. Sekiz yaşında ilk albümüm çıktı; ‘Neşecik’. Çok sattı. İmza gününde Madonna gibi hissederdim. Sek sek oynamaya çağırırlardı, ‘Hayır gelemem’ derdim. Hepimizin bir hikâyesi var ama ‘Neşecik’ geçmişte kaldı."
45 yaşındaki şarkıcı, kendisine Zara ismini Koray Kasap’ın koyduğunu söyledi: Koray Kasap, stil danışmanlığımı yaparken global bir ismim olmasını istedi. Kıyameti kopardım ama ikna ettiler. O günden sonra Neşe Zara oldum. Annem bile ‘Zara’ diyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şakir Paşa Ailesi'nin Ayşe'si Nilsu Berfin Aktaş'tan bikinili poz! Deniz ve güneşin keyfini böyle çıkardı
Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz davasında karar! 2 YIL 3 AY HAPİS CEZASI!
Yüzünü gerdirmişti! Adeta 10 yaş gençleşti! Cenk Eren'in son hali gündem oldu
Şener Şen oyunculuğu bıraktı mı? İddialara böyle yanıt verdi: 'Yeni projelerde buluşmak dileğiyle!'
Usta tiyatro sanatçısı Hüseyin Goncagül son yolculuğuna uğurlandı!