Zekeriya Ünlü'den Kuruçeşme Açıkhava'da müzik ziyafeti

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam Zekeriya Ünlü ile Sıra gecesi ekibini ağırladı.
Zekeriya Ünlü, ilk defa Kuruçeşme Açıkhava’da türkülerini seslendirdiği gecede, “40 yıldır sahnedeyim, hiç bu kadar heyecanlanmıştım” sözleriyle mutluluğunu paylaştı.
Şanlıurfa’nın önemli ses sanatçısı Zekeriya Ünlü, günlerdir titizlikle hazırlandığı Kuruçeşme Açıkhava sahnesine içinde folklör ekibinin de bulunduğu 36 kişilik dev ekibiyle çıktı.
Sıra gecesi geleneğini en iyi şekilde temsil eden Zekeriya Ünlü, bu geleneksel gecenin tarihçesi hakkında da bilgi verdiği konserinde türkülerini sevenleriyle hep birlikte söyledi.
Zekeriya Ünlü, ilk kez 36 kişilik dev ekibini görücüye çıkardığı Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde dans gösterileri ve sahne şovlarıyla da geceyi unutulmaz kıldı. Zekeriya Ünlü, sıra gecesi türkülerinin yanı sıra yedi bölgeden türkülere yer verdiği konserine özel repertuarıyla da türkü ziyafeti sundu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Arka Sokaklar'ın Gökçe Komiser'i Yasemin Kay Allen sosyal medyayı salladı! Beğeni butonu çöktü! ‘EGE'DE GECE YÜZMESİ!'
Hande Erçel ve Barış Arduç galaya damga vurdu! Şıklıklarıyla göz kamaştırdılar! 'BARBIE İLE KEN GİBİLER!'
Candan Erçetin ile bir araya geldi! Beyazıt Öztürk'ten gülümseten paylaşım: 'Candan bir sohbet!'
Deniz Bulutsuz 'Cezaevine gireceği günü bekliyorum' demişti! Ozan Güven, o sözler sorulunca bakın ne yanıt verdi!
İlker Kaleli aşka geldi! Sıla'ya romantik kutlama: 'İYİ Kİ DOĞDUN HAYATIMIN ŞARKISI!'