Zuhal Olcay'la düet yaptı

Harbiye Açıkhava konserleri bu yıl Zuhal Olcay ile başladı. Olcay önceki akşam ‘Nazım’ın Şarkıları’ projesiyle seyirci karşısındaydı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ferhat Livaneli Orkestrası eşliğinde Nazım Hikmet’in şiirlerinden yapılmış şarkıları seslendirdi. ‘Hoş Geldin Bebek’, ‘Karlı Kayın Ormanı’ gibi klasiklere binlerce kişi eşlik etti.
Şarkıcı, Tarık Ediz ve Eldia İstanbul imzalı 2 elbise giydi. Zuhal Olcay’ı izleyenler arasında kızı Ceren Olcay, Başak Gümülcinelioğlu, Sitare Akbaş, Tuğba Altıntop, Berkay Tulumbacı, Ezgi Gergin gibi isimler vardı.
Konserin finalinde, Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi ‘Yargı’nın ‘Neva’sı Başak Gümülcinelioğlu ile Zuhal Olcay ‘Ey Özgürlük’ şarkısında unutulmaz bir düete imza attı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Kıvanç Tatlıtuğ Yeni İmajıyla Göz Doldurdu! Takipçilerinden Büyük İlgi
EKRANIN ‘BABA’ KARAKTERLERİ
Burak Özçivit ve Ailesi Londra’da Tatilde! Mutlu Anlarını Paylaşarak Takipçilerini Büyüledi
Cansel Elçin’den Duygulandıran Paylaşım: "8 Yıl Oldu Bizi Bırakalı"
Sibel Can’a Mutlu Haber! Torununun Cinsiyeti Belli Oldu!