Aracınız cebinizde!

Otomobilinizin bilgileri artık cep telefonunuzda
Audi, bir dizi yeni teknolojiyi beraberinde getiren sistemi tanıttı.
Markanın yenilenen A4 ve Q7 modellerinde kullanacağı yeni sistem Audi MMI Connect akıllı telefon uygulamasının geliştirilmiş hali. Yeni sistem artık içerisinde myCar Manager adı verilen yenilikçi bi teknolojiyi de barındırıyor.
Bu yeni sistem sayesinde artık sürücüler akıllı tlelefonları veya Apple Watch ile otomobilin kapısının kilidini açıp kapatabilecek ve hatta araç içindeki sıcaklığı uzaktan ayarlayabilecek. Sistem aynı zamanda araçla ilgili verileri de akıllı telefon veya saate iletecek ve sürücü cam ve kapı durumundan, aracını nereye park ettiğine ve ne kadar yakıt kaldığına kadar herşeyi aracından çok uzakta bile öğrenebiliyor olacak.
myService adındaki bir diğer yenilik ise acil durumda otomatik olarak devreye girecek ve yetkili servis veya seyir halindeki yol servisine çağrı gönderecek.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Toyota RAV4'ü yeniledi
İkinci el oto piyasasında son durum: Fiyatlarda 21 aylık düşüş: İşte en çok talep görenler
ABD’den Vergi Hamlesi! Otomotivde Fırtına Kapıda, Türkiye’de Kasko Fiyatları Ne Olacak?
Otomotiv Pazarı Şaha Kalktı! Satışlar Neden Arttı?
Mart Ayında Otomotiv Pazarı Uçuşa Geçti: Fiyat Endişesi Talebi Şişirdi