hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Citroen tüm ticari araçları yeniledi

    Citroen tüm ticari araçları yeniledi
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    Citroën, binek araç konforu sunduğu hafif ticari araç ürün gamını tamamen yeniledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Markanın yeni logosunun ilk kez kullanıldığı Berlingo Kombi, Berlingo Van, Spacetourer, Jumpy Panelvan ve Jumper’dan oluşan hafif ticari ürün gamı yenilenerek Türkiye’de satışa sunuldu. Hem dış hem de iç tasarımı yenilenen, teknolojik ve güvenlik donanımları artırılan yeni modellerin tamamında artık otomatik şanzıman seçeneği de sunuluyor.

    Yenilenen ticari modellerle birlikte Citroën’in her segmentte eksiksiz bir ürün gamına sahip olduğunu söyleyen Citroën Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım, “Ticari araç segmenti bizim için çok önemli. Toplam pazarın yüzde 22’sini ticari araçlar oluştururken, bizim satışlarımızın ise yüzde 28’i ticari araç modellerinden geliyor.

    Yenilenen ürün gamımızla bu iddiamızı daha da güçlendiriyoruz. Zaten 2023 yılında pazarın en fazla büyüyen hafif ticari araç markası olarak bu iddiamızı somutlaştırmış olduk. Citroën, özellikle sunduğu konfor ile rakiplerinden ayrışan bir marka. Yenilenen ticari ürün gamımızın sunduğu yüksek konfor da bizi rakiplerimizden ayıran en önemli özellik.

    Müşterilerin Citroën markasını tercih etmelerindeki en önemli etkenlerden birinin bu üstün konfor seviyesi olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz” dedi. 2023 yılını yüzde 6,7’lik pazar payı ile hafif ticari araç segmentinde 5’inci sırada tamamladıklarını hatırlatan Selen Alkım, “Geçtiğimiz yıl 17 bin adet hafif ticari araç satışı gerçekleştirmiştik. 2024 yılında segmentteki konumumuzu daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz. Özellikle Berlingo Kombi sunduğu konfor, geniş iç hacim, sürüş dinamikleri ve yüksek donanım seviyesi ile binek otomobillere alternatif olarak müşterilerimizin tercihi oluyor” diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ürün gamına teknoloji dopingi

    Markanın hafif ticari araç pazarındaki iddialı oyuncusu yeni Berlingo Kombi, yeni tasarımı ve akıllı donanımlarıyla öne çıkıyor. Feel Bold, Shine ve Shine Bold olarak 3 farklı donanımla pazara sunulan yeni Berlingo Kombi, 6 ileri manuel ve 8 ileri otomatik şanzıman seçeneklerine sahip.

    Feel ve Feel Bold donanım seçenekleriyle satışa sunulan Berlingo Van ise, otomatik vites opsiyonu da olan 100 ve 130 HP gücündeki 1.5 litrelik BlueHDi motorla yollara çıkıyor. Citroën Spacetourer ise güçlü dizel motoru ve otomatik şanzımanıyla artık tek paket olarak sunuluyor. Markanın orta boy ticari modellerinden Jumpy Panelvan, yeni ECO-LED farlarıyla artık daha şık görünüyor.

    Citroen tüm ticari araçları yeniledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Otomatik şanzıman opsiyonu ve iki farklı güç alternatifiyle sunulan yeni Jumpy Panelvan, Teknoloji Paketi ile binek araçları aratmayan donanımlara sahip oluyor. Citroën hafif ticari ürün grubunun en büyük oyuncusu olan yeni Jumper da 13 ve 15 metreküplük yükleme alanı, 3,5 ile 4,2 ton arasında değişen taşıma kapasitesiyle öne çıkıyor. 2.2 litrelik BlueHDi motoru iki farklı güç seçeneği ile satılan yeni Jumper’da EAT8 otomatik şanzıman seçeneği de sunuluyor.

    Citroën sunduğu üstün konfor ile rakiplerinden ayrışıyor!

    Yenilenen ticari modellerle birlikte Citroën’in her segmentte eksiksiz bir ürün gamına sahip olduğunu söyleyen Citroën Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım, “Ticari araç segmenti bizim için çok önemli. Toplam pazarın yüzde 22’sini ticari araçlar oluştururken, bizim satışlarımızın ise yüzde 28’i ticari modellerden geliyor. Markamızın kimliğini yansıtan yüksek konfor ile rakiplerimizden ayrıştığımızı çok net söyleyebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yenilenen ürün gamımızla iddiamızı daha da güçlendiriyoruz. 2023 yılında pazarın en fazla büyüyen hafif ticari araç markası olarak bu iddiamızı somutlaştırmış olduk” dedi. Markanın konfor özelliklerine vurgu yapan Selen Alkım, “Citroën markası sunduğu yüksek konfor ile rakiplerinden ayrışıyor. Müşterilerin Citroën markasını tercih etmelerindeki en önemli etkenlerden birinin bu üstün konfor seviyesi olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz” diye konuştu.

    Kombi segmentinin öncüsü Berlingo!

    2023 yılını yüzde 6,7’lik pazar payı ile hafif ticari araç segmentinde 5’inci sırada tamamladıklarını hatırlatan Selen Alkım, şöyle devam etti: “Geçtiğimiz yıl 17 bin adet hafif ticari araç satışı gerçekleştirdik ve ‘Yılın En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası’ olarak 2023’ü geride bıraktık. 2024 yılında segmentteki konumumuzu daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz. Kombi segmentinin öncüsü olarak Berlingo modelimizin bilinirliğini zaten çok yüksek. Bununla birlikte, sunduğu özelliklerle büyük beğeni kazanmış ve binek otomobillere alternatif olarak tercih edilen bir model. Bu avantajlarımızı göz önüne aldığımızda iddiamız her zaman yüksek satış adetleri ve yüksek bir segment payı elde etmek”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow