hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elektrikli araçta abonelik dönemi başlıyor

    Elektrikli araçta abonelik dönemi başlıyor
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    “Otomobil Abonelik Sistemi” tüketicilere esnek koşullarla yeni bir otomobil kullanım seçeneği sunacak

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hayata geçirilen otomobil abonelik modelinde, aylık sabit ücret karşılığında hizmet alınıyor. Abonelik kapsamında, araç kiralama gerçekleştiren kullanıcılara sabit fiyat garantisi ve abonelikten bedelsiz cayma avantajı sunuluyor. Kontrat bağlayıcılığı bulunmayan sistemde, abonelik süresince kiralamalarda süre uzatılsa da müşteri tarafından karşılanan tutar değişkenlik göstermiyor.

    Esnek çözümler arayan kullanıcılar için özel fırsatlar sunan Otomobil Abonelik Sistemi, vergi ödemeleri, muayene, bakım masrafları gibi araç sahipliğinin mali yüklerine son veriyor. Jeep Avenger Abonelik Sistemi’ne en az 1 ay, en fazla 6 ay olmak üzere sabit ücret ile abone olunabiliyor.

    Aboneliklerini başlatmak isteyen kullanıcılar; Jeep®’in resmî web sitesi üzerinden Abonelik Sistemi Menüsü veya markanın online satış kanalı onlinejeep.com.tr üzerinden araçlarını yapılandırıp abonelik talebinde bulunabiliyor. Otomobil abonelik modelinde aylık 48 bin TL + KDV’lik sabit ücret karşılığında hizmet alınıyor.

    156 beygirlik araç

    Avrupa'da Yılın Otomobili (COTY- Car of the Year) seçilen Jeep Avenger, Türkiye'de satışa sunulduğu ilk ayda segmentinin en çok tercih edilen elektrikli otomobili oldu. Stellantis'in yeni nesil güç aktarma sistemiyle donatılan Jeep® Avenger, 115 kW (156 beygir) güç ve 260 Nm tork üreten 400 voltluk elektrik motoru ile yeni 54 kWh bataryaya sahip ve 100 km'de 15.4 kWh tüketimiyle segmentinin en verimli modeli olarak öne çıkıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “İstediğin yere git, özgürce yaşa" mottosunu destekleyen geniş menzil kapasitesine sahip olan Avenger, WLTP döngüsünde 400 km, şehir içinde ise 550 km'ye varan menzil sunuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow