Istanbul Autoshow bu yıl “dijital” gerçekleşecek

İlk dijital Autoshow organizasyonu olma özelliğine sahip Autoshow 2021 Mobility fuarı 14-26 Eylül tarihlerinde otomotiv tutkunlarıyla buluşacak.
13 Eylül’de basın mensupları, 14 Eylül’de ise tüm otomotiv tutkunları ile buluşacak ilk dijital fuar, 26 Eylül tarihine kadar devam edecek. Hem katılan markalar hem uzun zamandır hazırlık yapan sektör temsilcileri hem de uzun zamandır otomotiv dünyasını bir arada görmek isteyen otomotiv tutkunları açısından keyifli ve heyecanlı bir deneyim olacak. Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından “Mobilite” teması ile gerçekleştirilecek olan organizasyonda, ziyaretçiler otomobillerin ve hafif ticari araçların yanı sıra ilk kez motosiklet ve scooterlerı da inceleyebilecek.
Autoshow fuarı bu yıl dijitale taşınıyor
ODD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu fuara ilişkin olarak ‘’ Autoshow’u bu yıl çağımızın ihtiyaç ve teknolojilerine adapte ederek, Türkiye’nin ilk dijital Autoshow’u olarak “Mobilite” teması ile 14-26 Eylül tarihlerinde ziyaretçileriyle buluşturuyoruz.
Bildiğiniz üzere Otomotiv sektörü çok önemli bir değişim ve dönüşümün içerisinden geçiyor. Bu noktada teknolojik gelişmelerin ülkemize getirilebilmesi ve yatırımların artırılması için gerekli alt yapı hazırlıklarının tamamlanması yönünde kamunun da katkısı ve desteği büyük önem arz ediyor.’’ dedi. ODD Genel Koordinatörü Dr. Hayri Erce ise fuara ilişkin olarak şunları
kaydetti:
‘’Bir buçuk yılı aşkın süredir markalarımız, ajanslarımız ve destekçilerimizle beraber çok yoğun bir hazırlık sürecinden geçtik. Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. 13 Eylül’de siz değerli basın mensuplarının, 14-26 Eylül tarihlerinde ise tüm otomotiv tutkunlarının ziyaretine açılacak.”
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Toyota RAV4'ü yeniledi
İkinci el oto piyasasında son durum: Fiyatlarda 21 aylık düşüş: İşte en çok talep görenler
ABD’den Vergi Hamlesi! Otomotivde Fırtına Kapıda, Türkiye’de Kasko Fiyatları Ne Olacak?
Otomotiv Pazarı Şaha Kalktı! Satışlar Neden Arttı?
Mart Ayında Otomotiv Pazarı Uçuşa Geçti: Fiyat Endişesi Talebi Şişirdi