hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lexus’tan şehirli SUV geldi

    Lexus’tan şehirli SUV geldi
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    Lexus, tamamen yeni modeli LBX’i Türkiye’de satışa sunmaya başladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    LBX’in sıra dışı karakterini yansıtacak bir lansmanla Türkiye pazarındaki yerini alan SUV modeli, İstanbul’un kalbi Akaretler’de oluşturulan LBX Hub deneyim alanlarıyla tanıtıldı. Lexus LBX, 2.290.000 TL’den başlayan fiyatlarla showroom’lardaki yerini alırken, bu sıra dışı modelle tanışmak isteyenler, 3 Mayıs’a kadar Beşiktaş, Akaretler’de oluşturulan LBX Hub’larını ziyaret ederek aracı yakından tanıyabilecekler. 

    Lexus’tan şehirli SUV geldi

    Farklı atmosfer seçenekleri

    LBX’in dünya prömiyerinden bu yana Lexus ile Avrupa’nın başkentlerinde yapılan dört sıra dışı etkinliğe katılan Hadise’nin marka ile iş birliği lansmanla heyecan verici şekilde devam etti. Donanım yok, atmosfer var! Lexus, LBX’in sıra dışı yaklaşımını yansıtacak şekilde bilindik donanım kavramına bir son verdi. Giriş seviyesinden başlayarak en üst donanıma kadar devam eden klasik ürün gamı yaklaşımı kalıplarını kıran LBX’te, herkesin yaşam tarzına ve tercihlerine uyum sağlayacak dört farklı “atmosfer” seçeneği yer alıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu dört atmosfer, yüksek standart donanımlarıyla kullanıcıların kişiliklerini ve yaşam tarzlarını yansıtıyor. LBX, Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de Elegant, Emotion, Relax ve Cool ismi verilen atmosferlerle kullanıcılara sunuluyor. Elegant ve Relax, rafine bir hisse odaklanırken Emotion ve Cool daha sportif, daha dinamik bir karakterle öne çıkıyor. Her bir model, farklı tip müşteriler düşünülerek tasarlandı. 

    Lexus’tan şehirli SUV geldi

    Çift renkli gövde

    LBX’in Elegant atmosferi 2.290.000 bin TL, Emotion atmosferi 2.390.000 bin TL, Relax atmosferi 2.575.000 bin TL ve Cool atmosferi 2.650.000 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. LBX, premium segmentteki kalıpları kırarak tüm lüks unsurları B-SUV segmentine taşıyarak farkını ortaya koyuyor.

    Tüm atmosferlerde standart olarak 18 inç alaşım jantlar, 9.8 inç Dokunmatik Multimedya Ekranı, Akıllı Giriş ve Çalıştırma Sistemi, Akıllı Telefon Entegrasyonu, e-Latch elektronik kapı sistemi, Isıtmalı Ön Koltuklar, Kablosuz Şarj Ünitesi ve elektrikli bagaj kapağı gibi donanımlar yer alıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emotion ve Cool modelleri, çift renkli gövde, 18 inç alaşım jantlar ile dikkat çekerken Elegant ve Relax tek renkli gövde ve parlak 18 inç jantlarla sunuluyor. LBX’in kabininde ise Emotion atmosferi, koltuklarda, orta konsolda ve kapı kaplamasında kırmızı vurgular ve kontrast yaratan dikişler içeren delikli sentetik deri döşemeyle tasarlandı. 

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow