hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Opel’den yeni tasarımlı hafif ticariler yola çıkıyor

    Opel’den yeni tasarımlı hafif ticariler yola çıkıyor
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    Opel, yeni nesil hafif ticari araçlarını Türkiye’de satışa sundu.

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Markanın yeni Combo, Vivaro, Zafira ve Movano modellerinden oluşan hafif ticari ürün gamı, binek araçları aratmayan tasarımları, yenilikçi donanımları ve farklı motor seçenekleriyle pazarın en dinamik oyuncuları arasında yer alacak. 864 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla yollara çıkmaya başlayan şimşek logolu yeni Opel hafif ticari modelleri, geniş kargo alanları ve modüler yapı gibi yeteneklerine artırılan konfor seviyesi gibi ayrıştırıcı özellikleri de ekliyor.

    Üstün sürüş keyfiyle Alman kalitesini birleştiren Opel, binek araçtaki iddiasını yeni nesil hafif ticari araçlarıyla devam ettiriyor. Markanın, tamamen yenilenen Combo, Vivaro, Zafira ve Movano’dan oluşan hafif ticari ürün gamı, iddialı özellikleri, zengin donanımları, güçlü motor seçenekleriyle Türkiye’de satışa sunuldu. 864 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla yollara çıkan şimşek logolu yeni Opel hafif ticari modelleri, geniş kargo alanları ve modüler yapı gibi yeteneklerine artık binek araçları aratmayan tasarım ve artırılan konfor seviyesi gibi ayrıştırıcı özellikleri de ekliyor.

    Fiyatlar açıklandı

    Markanın hafif ticarideki amiral gemisi olan yeni Combo, Edition ve Ultimate donanım seçenekleriyle 1 milyon 87 bin 900 TL ile 1 milyon 393 bin 900 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu. Araçta 130 HP gücündeki 1.5 litre dizel motora 6 ileri manuel ya da 8 ileri otomatik şanzıman seçeneği sunuluyor. Yeni Combo’nun Cargo versiyonları ise Edition ve Ultimate XL donanımlarıyla satılıyor. 864 bin 900 TL ile 1 milyon 19 bin 900 TL arasında değişen fiyatlarla sunulan yeni Combo Cargo’da kullanılan 1.5 litrelik dizel motor, 102 HP versiyonda manuel, 130 HP versiyonda ise 8 ileri otomatik şanzımanla kombine ediliyor. Markanın yenilediği Vivaro modeli ise Cargo ve City Van olarak iki farkı karoserle satışa sunuluyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ultimate XL donanımıyla yollara çıkan yeni Vivaro, 1 milyon 149 bin 900 TL ile 1 milyon 328 bin 900 TL arasında değşien fiyatlarla satılıyor. Vivaro Cargo’da kullanılan 2.0 litrelik dizel motor, 145 HP manuel ve 180 HP otomatik vites seçeneklerine sahip. Markanın diğer hafif ticarisi Movano da 1 milyon 344 bin 900 TL’den satışa sunuluyor. Markanın yenilenen Zafira modeli de Ultimate XL isimli tek donanım ile satılıyor. 1 milyon 774 bin 900 TL’den satışa sunulan araçta görev yapan 2.0 litrelik dizel motor, 180 HP güç üretiyor ve 8 ileri otomatik şanzımanla kombine ediliyor.
    Fonksiyonelliği Teknolojiyle Buluşturuyor

    Opel’in otomotiv dünyasının merakla beklediği yeni hafif ticari araç modeli olan Combo, 1 milyon 87 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla showroomlardaki yerini aldı. Önceki neslin tüm avantajlarını koruyan yeni Combo, yeni ön tasarım ve yeni dijital kokpit gibi önemli yeniliklerle dikkat çekiyor. Ayrıca kendi segmentindeki en ileri teknolojiye sahip Intelli-Lux LED® Matrix Far özelliğine de sahip ilk model oluyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sistem, kentsel alanların dışına çıkılan yolculuklarda, toplam 14 LED hücreye sahip matrix farlarını otomatik olarak uzun fara geçirerek, ışık huzmesinin uzunluğunu ve dağılımını sürekli olarak ayarlıyor. eni Combo’nun güvenlik sistemleri arasında hız limitleyici ve hız sabitleyici, şerit koruma özellikli aktif şerit takip sistemi, yaya tanıma özelliği ile aktif acil frenleme sistemi ve sürücü yorgunluk tespit sistemi de dâhil olmak üzere birçok Gelişmiş Sürüş Destek Sistemi (ADAS) içeren, kapsamlı ürün yelpazesi, ek güvenlik sağlıyor. Gelişmiş teknolojisi, ferah kabini ve ağır yükleri taşıma kapasitesiyle yeni Opel Combo, yetenekli bir kompakt hafif ticari olarak hem iş hem de aile kullanımı için son derece cazip bir seçim. Edition ve Ultimate olmak üzere iki donanım seçeneği sunan Yeni Opel Combo, performans ve verimlilik sunan 1.5 litrelik 130 HP dizel motorla, 6 ileri manuel veya 8 ileri otomatik şanzıman seçenekleri ile tercih edilebiliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni Combo Cargo

    Yeni Combo Cargo’da önceki modeldekine benzer 4.4 metreküpe kadar, sınıfının en iyi depolama alanını sunmaya devam ederken, 982 kg’ye kadar taşıma kapasitesi ile sınıfının en iyisi olmayı sürdürüyor. Farklı ihtiyaçlar için farklı sunan yeni Opel Combo Cargo, çekici yeni tasarımı, ikonik Opel Vizöre sahip ön paneli, Intelli-Lux LED® Matrix Far özelliği, ergonomik kokpit tasarımı, sağ-sol kayar kapı seçeneği ve gelişmiş sürüş destek sistemleri ile sınıfında fark yaratıyor. Yeni modelde yer alan ergonomik ve sürücü odaklı dijital kokpitte yer alan 10 inçlik kablosuz App Connect özellikli multimedya ekranlar ve yeni arayüze sahip dijital monokrom sürücü bilgi ekranı benzersiz bir teknoloji deneyimi vadediyor. Düz tabanlı ve ısıtmalı suni deri direksiyon simidi, otomatik vitese özel e-Toggle gibi özellikler ise yeni Combo Cargo’nun konforunu artırıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow