Peugeot Paris'te gösteriye hazır

Peugeot Pariste gösteriye hazır
expand

Peugeot, Altı Modelini Rétromobile Fuarı Paris’teki Aventure Peugeot Standında Sergileyecek.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

44. Rétromobile Fuarı Paris’teki Porte de Versailles’de 6 - 10 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Fuarı ziyaret etmesi beklenen 120.000 ziyaretçi, Aslan’lı markanın tamamen elektrikli, otonom ve bağlantılı aracı Peugeot e-LEGEND Konsept aracını yakından görebilecek.

Peugeot e-LEGEND, geçen yılki Paris Otomobil Fuarı’nın yıldızı, markanın ilk elektrikli aracı olan Peugeot VLV ile birlikte sergilenecek. Stantta sırasıyla 90. ve 50. doğum günlerini kutlayan Peugeot 201 Torpido ve Peugeot 304 de yer alacak. Ayrıca 2019 Tour Auto'da boy gösteren Peugeot 604 TI ve Peugeot 204 Coupé de ziyaretçilerle bir araya gelecek.Aventure Peugeot, kapılarını 6 ile 10 Şubat 2019 tarihleri arasında ziyaretçilere açacak olan Rétromobile Fuarı’nda geçmişteki efsanevi modellerinin yanı sıra markayı geleceğe taşıyan yenilikçi konsept araç da dahil olmak üzere altı model sergileyecek.

Peugeot 201

Peugeot VLV (hafif şehir otomobili), markanın Mayıs 1941 tarihinde mini-cabriolet formatıyla çıkardığı ilk elektrikli modeli. Dört adet 12 voltluk batarya ile beslenen VLV, 75 - 80 km arasında menzile sahipti ve 36 km/s maksimum hıza ulaşıyordu. Model, Peugeot'nun enerji dönüşümüne odaklandığı bir yılı temsil ediyor. Bundan sonraki süreçte markanın her yeni modeli bir elektrikli versiyona sahip olacak.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Les Amis du Lion organizasyonu tarafından sergilenecek olan Peugeot 201 Torpédo bu yıl 90. doğum gününü kutluyor. Efsanevi “2” serisinin ilk otomobili olan Peugeot 201 Torpédo, ilk kez 1929 Paris Otomobil Fuarı'nda sergilenmişti. Ortasında ‘0’ olan üç haneli rakamlı isimlendirmenin başlangıcı olan modelden 143.000 adet üretildi.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow