Renault, Fransa'da inovasyon laboratuvarı açtı

Renault, Fransa'da üçüncü inovasyon laboratuvarını açtı
Renault, Silikon Vadisi ve Tel Aviv'den sonra "Le Square" adını verdiği inovasyon laboratuvarını Paris'te açtı Yeni laboratuvarın açılışıyla Renault, yeni çalışma tarzları belirlemeyi ve araçların gelecekte ulaşabileceği noktayı keşfetmeyi amaçlıyor.
“Renault 100 yılı aşkın süredir araç üretiyor. Otomobil endüstrisi çok hızlı değişiyor ve bu alanda öncülük yapmak ve müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilecek yeni teknolojiler üzerinde çalışarak sürekli yenilikler getirmek zorundayız.” dedi Renault Nissan İttifakı İleri Mühendislik Global Direktörü Pierrick Cornet.
Renault-Nissan'ın İttifakı’nın da katkısıyla 2011'de Silikon Vadisi'nde açılan laboratuvar, sürücüsüz araç ve internet erişimli araç teknolojileri ve hizmetleri üzerinde yoğunlaşırken, 2016'dan bu yana Tel Aviv'de faaliyet gösteren laboratuvar ise satış sonrası aksesuar, elektrikli araç ve siber güvenlik alanlarına odaklanıyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ABD’den Vergi Hamlesi! Otomotivde Fırtına Kapıda, Türkiye’de Kasko Fiyatları Ne Olacak?
Otomotiv Pazarı Şaha Kalktı! Satışlar Neden Arttı?
Mart Ayında Otomotiv Pazarı Uçuşa Geçti: Fiyat Endişesi Talebi Şişirdi
Trump'ın Gümrük Vergisi Otomotiv Sektörünü Alt Üst Etti: Zamlar ve Üretim Değişiklikleri Kapıda
Yedek Parça Fiyatları İkiye Katlandı: Kaskosuz Araç Kullanmak Büyük Risk!