Volvo Cars Çin fabrikalarını açtı

Korona salgını şu anda tüm dünyayı pek çok açıdan ciddi şekilde etkiliyor. Sektörün ve üretimin zarar görmesinin yanı sıra çalışanlara yönelik endişeler bunların başında geliyor.
Volvo Cars’ın ana odağı her zaman tüm çalışanlarının sağlığı ve güvenliği oldu. Bu süreçte de şirket bünyesinde önleyici tedbirler ve seyahat kısıtlamaları ilk andan itibaren hayata geçirildi.Bu doğrultuda Volvo Cars Belçika fabrikası 5 Nisan tarihine kadar kapalı kalacak. İsveç ve ABD tesisleri ise 26 Mart ile 14 Nisan tarihleri arasında kapalı olacak.
Türkiye ofisi 11 Mart’tan bu yana evden çalışırken, global ofislerin bir kısmı da 26 Mart itibariyle genel olarak evden çalışacak ve çalışma saatleri azaltılacak.
Çin’de 4 fabrika yeniden açılıyor
Volvo Cars, uzun bir kapalı kalma süresinin ardından Çin'deki 4 fabrikasını bu ayın başında yeniden açtı. Volvo Cars CEO’su Håkan Samuelsson, “Başlıca endişelerimiz çalışanlarımızın sağlığı ve işimizin geleceği.
Hükümetler ve yetkililer tarafından uygulanan değerli destek programlarının yardımıyla hızlı bir şekilde hareket ediyoruz.” dedi.Volvo Cars bu önlemlerin, salgının devam eden etkisini hafifleteceğine çalışanların ve şirketin geleceğini korumak adına dengeyi sağlayacağına inanıyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Toyota RAV4'ü yeniledi
İkinci el oto piyasasında son durum: Fiyatlarda 21 aylık düşüş: İşte en çok talep görenler
ABD’den Vergi Hamlesi! Otomotivde Fırtına Kapıda, Türkiye’de Kasko Fiyatları Ne Olacak?
Otomotiv Pazarı Şaha Kalktı! Satışlar Neden Arttı?
Mart Ayında Otomotiv Pazarı Uçuşa Geçti: Fiyat Endişesi Talebi Şişirdi