Smart Cabrio yolda

Smart Cabrio yolda
expand

Artık daha havalı

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Smart gerek tasarımı gerekse şirinliği ile dikkat çekiyordu. Şimdi ise yeni yüzüyle bizlere merhba diyen otomobil, daha havalı olmak isteyenler için cabrio versiyonuyla sahalara çıkıyor. Fortwo, Forfour'dan sonra 3. aile üyesi olan modelin tavanı 12 saniyede otomatik olarak açılabiliyor. Kumaş tavan sayesinde sistem ağırlık konusunda avantajlı.

Ayrıca tavan anahtar üzerindeki tuşlarla açılıp kapanabiliyor. Renault Grup ile ortak geliştirilen model selefine göre %15 oranın iyileştirildi.

Bu model üretilecek mi?

Almanya'da Smart Cabrio 15.655 Euro'dan başlayan fiyatlar ile satılacak. Modelde 15 inç jantlar oldukça dikkat çekiyor. İçeride otomatik klima kontrolü ve Bluetooth bağlantılı multimedya sistemi yer alıyor. Modelde 90PS güç ve 135Nm tork üreten bir motorun yanı sıra, 71PS güç ve 91Nm tork değeri üreten bir ünitede yer alıyor. 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow