hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yeni Nissan Juke yollara çıkıyor 

    Yeni Nissan Juke yollara çıkıyor
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    Yeni Nissan Juke 1.409.900 ₺’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Piyasaya sürüldüğü 2010 yılından bu yana dünyada 1,3 milyondan fazla adet üretilen ve Türkiye’de 37 binin üzerinde satılan Nissan Juke yenilenen özellikleri ve çarpıcı renkleriyle Türkiye pazarına sunuldu. Nissan’ın Sunderland Fabrikasında üretilen Nissan Juke, ilk jenerasyonundaki popülaritesinin ardından müşteri talebine yanıt olarak ikonik sarı dış renk seçeneğini yeniden satışa sundu.

    Nissan'ın tasarımcıları ve mühendisleri, yeni sarı rengin yanı sıra, yeniden tasarlanan orta konsol ve gösterge paneli ile araç içi yaşam kalitesini yükseltmek için Juke'un iç mekanında önemli değişiklikler yaptı. İç mekanda kullanılan yeni malzemeler, konfor ve ergonomi iyileştirmelerine ek olarak otomobilin bağlanabilirliği ise daha büyük bir dokunmatik ekran ve gelişmiş teknoloji özellikleri ile güncellendi. Ayrıca, Juke'un dinamik niteliklerini hem dış hem de iç detaylarda vurgulayan yeni N-Sport donanım paketi sahip olduğu dikkat çekici özellikler ile şehrin en dikkat çekici aracı olmak üzere ürün gamındaki yerini aldı.
    İkonik renk devrede

    Yeni Nissan Juke ile yeniden sunulan İkonik Sarı dış renk seçeneği, ilk nesil Juke'un sarı rengini seven müşterilerden alınan talebe marka tarafından verilen bir yanıt. Yeni ikonik sarı renk, önceki Juke neslindeki sarı renkten farklı bir tonla Nissan’ın ürün gamındaki yerini alıyor. Önceki Juke'ta sunulan sarıya kıyasla yeni sarı biraz daha çarpıcı ve modern bir görünüm sunuyor.Yeni Nissan Juke’un N-Sport donanım paketinde, yeni İkonik Sarı gövde renginin etkisi, siyah tavan, siyah yan aynalar, N-Sport jantlar ve dış detaylar, ön ızgara ve A-B sütunları kontrastıyla daha da artıyor. Tüm bu detaylar, Juke'un dikkat çeken, havalı ve karakterli duruşunu sağlamlaştırıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem Yeni Nissan Juke ile ilgili heyecanını şu şekilde paylaştı: “Nissan’ın dinamik aile üyesi Juke, tarzıyla her zaman dikkat çeken bir araç olmayı başardı. Türkiye’de sevilen ve talep gören gerçek bir şehir SUV’si olarak kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan Juke artık bu yeni makyajla birlikte gelen özellikleri sayesinde renkli dünyasında çok daha premium ve çok daha konforlu olacak. Biz aracımızdan ve dikkat çekici ruhundan eminiz. Sınırların dışına çıkmayı hedefleyen yeni ruhuyla tasarım ve konforun kusursuz birleşimini gelişmiş güvenlik teknolojileri ile standart olarak sunarak B-SUV sınıfında kuralları yeniden belirleyecek.”

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İç mekan güncellemeleri 

    Göz alıcı ve ikonik dış görünüme sahip Juke'un renk paletine ikonik Sarı dış renk seçeneğinin eklenmesi sadece bir başlangıç. Ayrıca iç mekanda, Nissan'ın tasarım ve mühendislik birimlerinin önemli çalışmaları araçtaki yaşam kalitesini artırdı. Yeni Nissan Juke'un direksiyonuna geçildiğinde fark edilen ilk değişiklik, merkezi bilgi-eğlence ekranının boyutunun artması oldu.

    Artık köşeden köşeye 12.3 inç olan dokunmatik multimedya ekranı, ekranın en ucundaki dokunmatik kontrolleri rahat erişilebilir hale getirmek ve aynı zamanda Juke müşterilerinin gerçekten sevdiği kokpit hissini geliştirmek için sürücüye doğru 8o eğimli hale getirildi. Bu geliştirilmiş bilgi-eğlence sistemi yeni Nissan Juke’un tüm paketlerinde standart olarak sunuluyor. 12.3 inç full TFT dijital gösterge paneli yüksek çözünürlüklü ekranı (1920 x 720 piksel) ile sürücünün kendi tercihlerine göre ekranda yer alan bilgi kombinasyonunu gösterecek şekilde yapılandırmasına olanak tanıyor. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow