hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenilenen Nissan Juke yazın Türkiye'ye geliyor

    Yenilenen Nissan Juke yazın Türkiyeye geliyor
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    2010 yılından bu yana 1,3 milyondan fazla üretilen Juke, yeni renk opsiyonları ve teknolojisiyle yaz aylarında Türkiye'de satılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avrupa dijital ön gösterimi şubatta  yapılan yeni Juke'un test sürüşleri Barcelona'da gerçekleşti. Nissan, 2010 yılından bu yana 1,3 milyondan fazla kullanıcı ile buluşturduğu Juke modelinin Avrupa ön gösterimini dijital ortamda gerçekleştirdi. Nissan, sevilen ilk nesil Juke'un ardından, müşteri beklentilerine cevap olarak, makyajla birlikte ikonik sarı gövde rengini yeniden sunuyor.Aracın iç mekanında, yeniden tasarlanan orta konsol ve gösterge paneli ile aracın iç ambiyansı daha da ileriye taşınırken, yenilenen iç mekan aynı zamanda donanım, ergonomi ve konfora yönelik iyileştirmeler de içeriyor. Araç içi bilgi-eğlence sistemi özellikleri de daha büyük bir dokunmatik ekran ve ek özelliklerle güncelleniyor.

    Yeni donanım seviyesi

    Ayrıca makyajla birlikte N-Sport isimli yeni bir donanım seviyesi daha ürün gamına ekleniyor. Söz konusu yeni donanım seviyesi iç ve dış tasarım unsurlarıyla Juke’un dinamik karakterini daha da vurguluyor. İlk nesil Juke’ta sevilen sarı gövde renginin yeniden sunulmasında müşteri beklentilerine cevap verilmesi hedeflendi. Yeni sarının renk tonu önceki nesil Juke'un renginden farklı. Önceki nesilde sunulan renk ile karşılaştırıldığında biraz daha soğuk olan sarı renk daha modern ve etkileyici bir görüntüye sahip. Yeni N-Sport donanımında uygulanan siyah tavan, yan aynalar, çamurluk kemerleri, ızgara ile A - B sütunlarının oluşturduğu kontrast ile yeni sarının etkisi daha da artıyor. Böylece Juke’un havalı ve dikkat çekici etkisi güçleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yenilenen Nissan Juke yazın Türkiyeye geliyor

    İç mekan güncellemeleri

    Juke ürün gamına göz alıcı sarı gövde renginin eklenmesi sadece bir başlangıç. Buna ek olarak Nissan'ın tasarım ve mühendislik alanlarında hayata geçirdiği önemli iyileştirmeler araç içi yaşam kalitesini de arttırıyor.

    Mevcut müşterilerin fark edecekleri ilk değişiklik merkezi multimedya ekranının artan boyutu. Yeni haliyle 12,3 inç büyüklüğünde bir ekran iç mekanı süslüyor. Ayrıca bu ekran en uzak noktadaki dokunmatik yüzeye bile erişimi kolaylaştırmak ve aynı zamanda Juke müşterilerinin sevdiği kokpit hissini geliştirmek adına sürücüye doğru 8o eğimli olarak tasarlandı. Yeni pürüzsüz ve yumuşak deri direksiyon simidi ile kullanıcı konforlu bir sürüş deneyimi sunuluyor. Yenilenen tüm Juke versiyonlarının iç mekanını 7,8 litreye ulaşan geniş bir torpido gözü süslüyor. Açılabilir kol dayama kısmı ise artık daha da fazla destek sağlayacak şekilde yeniden tasarlandı. Asimetrik tasarım, bardak tutuculardan ödün vermeden erişimi 25 mm arttırıyor ilaveten artık üç kredi kartı klipsi sunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    115 PS güç ve 200 Nm tork

    Türkiye'ye gelecek araçta 3 silindirli 1,0 litre hacimli DIG-T turbo benzinli motor  yer alıyor. Bu motor 115 PS güç ve 200 Nm anlık maksimum tork üretiyor. Altı vitesli manuel şanzıman dışında 7 vitesli çift kavramalı (DCT) şanzıman sunuluyor. Direksiyon üzerindeki vites kulakcıkları manuel vites değiştirme olanağı sağlıyor. Eko, Standart ve Sport sürüş modları sürüş karakterini sürüş koşullarına anlık olarak uyarlıyor. Ayrıca araçta 143 beygirlik bir hibrit versiyon da yer almakta. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow