hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin İmsakiyesi 2024… Mersin’da sahur (imsak), iftar saat kaçta? Diyanet il il sahur ve iftar saatleri!

    Mersin İmsakiyesi 2024… Mersin’da sahur (imsak), iftar saat kaçta Diyanet il il sahur ve iftar saatleri
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Rahmet ve bereketi simgeleyen Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Mersin sahur ve iftar saati sorgulamaları başladı. Diyanet Din İşleri Yüksek Kurulu, "ramazan.diyanet.gov.tr" internet sitesi üzerinden 2024 Ramazan imsakiyesi bilgilerini paylaştı. Bu bilgilere göre Mersin sahur, oruç ve teravih vakitleri kolaylıkla görüntülenebilecek. Peki, Mersin sahur, iftar ve teravih ne zaman? İşte, 2024 Mersin Ramazan imsakiyesi ekranı...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    On bir ayın sultanı Ramazan ayında iftar ve sahur vakitlerini gösteren Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Ramazan imsakiyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun olarak sorgulanıyor. 2024 yılının Ramazan imsakiyesi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlandı. Diyanet’in takvimine göre Ramazan’ın ilk orucu 11 Mart 2024 Pazartesi gününe denk geliyor. 

    MERSİN RAMAZAN İMSAKİYESİ (SAHUR VE İFTAR SAATLERİ)

    2024 Ramazan imsakiyesinde yer alan bilgilere göre Mersin’de 11 Mart 2024 tarihinde ilk imsak 06:51’de ilk iftar 18:52’de olacak.

    Mersin İmsakiyesi 2024… Mersin’da sahur (imsak), iftar saat kaçta Diyanet il il sahur ve iftar saatleri

    Diyanet İşleri Başkanlığına ait resmi internet sayfasında yer alan "ramazan.diyanet.gov.tr" sayfasından bulunduğunuz il ve ilçe seçimi ile imsak ve iftar vakitleri ile tüm namaz vakitlerini içeren Ramazan imsakiyesini görebilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İL İL SAHUR VE İFTAR VAKİTLERİ 2024 İÇİN TIKLAYINIZ

    Ramazan ayının başlamasıyla birlikte, Müslümanlar için oruç ibadetinin yerine getirilmesi süreci de başlar. Sahur, oruç tutacak olanların, imsak vaktinden önce yedikleri son yemek anlamına gelir. Bu, gün doğmadan önce, niyet ederek yeni bir günün orucuna hazırlık yapmak demektir. Her ilde, imsak ve iftar vakitleri güneşin doğuş ve batış saatlerine bağlı olarak değişiklik gösterir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow