hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cici Bebenin Faydaları Nelerdir?

    Cici Bebenin Faydaları Nelerdir
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Farklı değerler üzerinden ele almak suretiyle Cicibebe besin değerini ifade etmek mümkün. Özellikle bunu kalori bakımından ele alındığında hem 100 gram hem de paket doğrultusunda söylemek gerekir. Diğer yandan bebekler için önemli bir besin kaynağı olarak öne çıkan Cicibebe, aynı zamanda yüksek besin değerlerine sahiptir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yumuşak yapısı, sütle kolay karışma ve ağıza dağılması üzerinden bebekler için vazgeçilmez yiyecekler arasında gelir. Bu doğrultuda 100 gram Cicibebe içerisinde ise 442 kcal bulunmaktadır. Toplamda 1 paket cicci ve içerisinde ise 1105 kcal yer alır.

    Cicibebe Besin Değeri: Cicibebe Kaç Kalori?

    Anne sütünden sonra en çok tercih eden bebek mamaları içerisinde Cicibebe gelmektedir. Hatta günümüzde sadece beklerdir yetişkinlerin de çok sevdiği ve tükettiği yiyecekler arasında bulunmaktadır. Diğer yandan Cicibebe besin değeri üzerinden 100 gramı ile 442 kcal vermektedir. Bu durum ortalama standart bir paket üzerinden bakıldığında ise 1105 kalori olarak ön plana çıkar.

    Sağlıklı ve yumuşak yapısı ile kolayca tüketim alanı veren bu lezzetli ürün, bebekler için sütle karıştırılarak tercih edilir. Aynı zamanda hem normal hem de tahıllı ürünleri üzerinden seçenekleri bulunmaktadır. Bu bağlamda bir paket Cicibebe ise 250 gram olarak söylenebilir.

    Cici Bebenin Faydaları NelerdirCicibebe Besin Değerleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Paket üzerinden ele alındığı zaman Cicibebe besin değerleri farklı vitamin ve mineral yapısı ile ön plana çıkmaktadır.

    - 1105 kcal

     - Karbonhidrat 183,75 gram

     - Protein 13,5 gram

     - Yağ 34,75 gram

     - Lif 7,75 gram

     - Kolesterol 1, 25 mg

    Bu şekilde öne çıkan değerleri ile birlikte Cicibebe en önemli besin kaynakları içerisinde gelmektedir. Özellikle bebekler için normal beslenme sürecine gelene kadar yumuşaklığı ve sağlıklı kaynakları ile düzenli olarak tüketilir. Diğer yandan damak tadı ve lezzeti eşinde yetişkinlerin de yine sevdiği ve tükettiği besinler içerisinde öne çıkar.

    Cici Bebenin Faydaları Nelerdir?

    Özellikle kan şekerini dengeleyen lifleri ile birlikte Cicibebe oldukça faydalı bir besin kaynağıdır. Diğer yandan bağışıklık sistemini destekleyen ve güçlüsünden bir yapı üzerinden bebekler için önemlidir. Tokluk süresini de yine önemli oranda uzatan bir yapıya sahip olduğunu ifade etmek mümkündür. Yüksek kalsiyum oranı ile diş gelişimine ve kemik güçlenmesine önemli katkı verir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mineral ve vitamin bakımından zengin olması doğrultusunda bebeklerin ihtiyaç duyduğu kaynakları sağlar. Diğer yandan kolay sindirilmesi ile beraber sindirim sistemini de destekler. Bu şekilde sağlamış olduğu faydalar ile farklı yaş gruplarına uygun bebekler için sunulur.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow