'Silverdin' isimli yanık kremi geri çekiliyor

Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü, Sılverdin Krem'in bir serisi hakkında 3'üncü sınıf C seviyesinde geri çekme işlemi yapılmasını istedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğünce ilgili ilaç firması, il sağlık müdürlükleri ve ecza depolarına gönderilen yazıda, Deva Holding AŞ adına ruhsatlı bulunan, Carlo-Erba İlaç Sanayi ve Ticaret AŞ'de üretilen "Silverdin 40 gr Krem" adlı preparatın "7038494" seri numaralı numunelerinin, yapılan inceleme ve analizler sonucunda fiziksel yönden firma spesifikasyonlarına uygun bulunmadığı belirtildi.
Yazıda, bu nedenle söz konusu seriye 3'üncü sınıf C seviyesinde (depo seviyesi) geri çekme işleminin yapılması istendi.
Silverdin isimli krem, derideki yanıkların tedavisinde kullanılıyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Uzmanı uyardı, yanlış beden algısı ölüme götürebiliyor
6 ayda 2 kez aort damarı yırtıldı: 8,5 saatlik ameliyatla sağlığına kavuştu
Deprem korkusuyla başa çıkmak için öneriler
Sabah aç karna tüketildiğinde bağırsakları motor gibi çalıştırıyor! Doğada kendiliğinden yetişiyor, faydası saymakla bitmiyor! Yemlik otu tezgahlarda
Maraton koştuktan sonra vücudunuzda neler oluyor? 7 şaşırtıcı değişim