hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Avustralya - Danimarka Dünya Kupası 2022 maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Avustralya - Danimarka Dünya Kupası 2022 maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta
    expand

    Avustralya ile Danimarka, Dünya Kupası D Grubu 3. maçında bugün karşı karşıya gelecek. Al Janoub Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Cezayirli hakem Mustapha Ghorbal düdük çalacak. Peki, Avustralya – Danimarka Dünya Kupası 2022 maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte maçla ilgili bilgiler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2022 FIFA Dünya Kupası'nda Avustralya ile Danimarka, D Grubu'ndaki üçüncü maçlarında bugün birbirlerine rakip olacak.  Avustralya, sahadan galip ayrıldığı takdirde adını son 16 turuna yazdıracak. Gruptaki diğer maç Fransa ile Tunus arasında oynanacak. Bu karşılaşmalarda alınacak sonuçlara göre Fransa'nın ardından son 16 turuna yükselen ikinci takım belli olacak.

    Gruptaki ilk maçında Fransa'ya 4-1 mağlup olan Avustralya, ikinci randevusunda Tunus'u 1-0 yenmeyi başardı. Turnuvadaki ilk rakibi Tunus ile golsüz berabere kalan Danimarka, ikinci müsabakasında ise Fransa'ya 2-1 mağlup oldu.

    AVUSTRALYA - DANİMARKA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    30 Kasım Çarşamba günü Al Janoub Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 18.00'de başlayacak. Müsabakada Cezayirli hakem Mustapha Ghorbal düdük çalacak ve TRT1'den naklen yayımlanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow