hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Brezilya - Hırvatistan 2022 Dünya Kupası çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Brezilya - Hırvatistan 2022 Dünya Kupası çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
    expand

    2022 Dünya Kupası çeyrek final maçı, Hırvatistan ile Brezilya arasında mücadele ile bu akşam başlayacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor. İki ekip bugüne dek turnuvanın grup aşamasında iki kez karşı karşıya geldi. Peki, Brezilya - Hırvatistan 2022 Dünya Kupası çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçla ilgili bilgiler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Turnuvadaki ilk çeyrek final mücadelesinde son dünya kupası finalisti Hırvatistan ile 6. şampiyonluğu için mücadele eden Brezilya karşı karşıya gelecek. Dev maç öncesi Hırvatistan-Brezilya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hırvatistan-Brezilya Dünya Kupası çeyrek final maçının sorularının cevapları merak ediliyor. Son 16'da Luka Modric'li Hırvatlar, Japonya'yı 1-1 biten maçın penaltı atışlarında 3-1, Brezilya da Güney Kore'yi 4-1 yendi.

    HIRVATİSTAN - BREZİLYA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

    Hırvatistan - Brezilya maçı 9 Aralık Cuma günü saat 18:00'de TRT 1'de canlı yayınlanacak. Eğitim Şehri Stadı'nda oynanacak maçı İngiliz hakem Michael Oliver'ın yönetecek.

    HIRVATİSTAN-BREZİLYA MUHTEMEL 11'LER:

    Hırvatistan: Livakovic, Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa, Kovacic, Brozovic, Modric, Kramaric, Petkovic, Perisic

    Brezilya: Alisson, Militao, Thiago Silva, Marquinhos, Danilo, Casemiro, Paqueta, Raphinha, Neymar, Vinicius, Richarlison

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow