hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Canlı nasıl izlenir? Galler İngiltere maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Dünya Kupası 2022

    Canlı nasıl izlenir Galler İngiltere maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta Dünya Kupası 2022
    expand

    Dünya Kupası B Grubu içerisinde mücadele eden Galler ve İngiltere karşı karşıya geliyor. İngiltere’ye gruptan çıkma konusunda sadece beraberlik durumu yetecek. Galler’in ise gruptan çıkabilmesi için farklı kazanması gerekiyor. Peki, Galler İngiltere maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünya Kupası’nda grup aşamalarındaki son maçlar bugün başlıyor. İki grupta çıkan ve kupaya veda eden takımlar bugün belli olacak. Önce A grubunda Fransa’nın ardından gruptan çıkacak son takım netleşecek ardından da B grubunda son 16’ya kalacak takımlar ortaya çıkacak.

    GALLER İNGİLTERE MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    İki ekip arasında oynanacak olan müsabaka TRT Spor Yıldız ekranlarından şifresiz ve canlı izlenebilecek. 29 Kasım 2022 Salı günü oynanacak olan maç TSİ saat 22.00’de başlayacak.


    İki takım arasındaki 8 mücadelenin tamamını İngiltere kazanmış Galler şimdiye dek galip gelememişti. Galler’de kırmızı kart cezalısı Wayne Hennessey mücadelede forma giyemeyecek. İngiltere’de ise Hary Kane’nin durumu maç saatinde netleşecek.

    Gruptaki diğer maç ise İran ile ABD arasında oynanacak. Galler gruptan çıkma ümidini sürdürebilmek için o karşılaşmadan elde edilecek sonucu da bekleyecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow