hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cristiano Ronaldo'dan transfer açıklaması!

    Cristiano Ronaldodan transfer açıklaması
    expand

    İspanya'dan Marca, Cristiano Ronaldo'nun Al-Nassr ile anlaşma sağladığınu ve 2.5 yıl için 500 milyon Euro kazanacağını iddia etmişti. Ronaldo, Portekiz-İsviçre maçının ardından transfere dair önemli açıklamalarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2022 Katar Dünya Kupası'nda Portekiz ile İsviçre karşı karşıya geldi. Portekiz, Goncalo Ramos'un yıldızlaştığı karşılaşmada İsviçre'yi 6-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdıran son ülke oldu. Portekiz'de Ronaldo, İsviçre maçının ardından herkesin merak ettiği transfer haberlerine ilişkin resmi ağızdan açıklamalarda bulundu.

    RONALDO YEDEK KULÜBESİNDE

    Cristiano Ronaldo, Portekiz formasıyla EURO 2008'deki İsviçre maçından bu yana ilk kez majör turnuvalarda bir maça yedek kulübesinde başladı. Portekiz, o maçta İsviçre'ye 2-0 mağlup olmuştu. Portekiz basınında yer alan haberde, Cristiano Ronaldo'nun neden ilk 11'de yer almadığı ortaya çıktı. Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos, savunma kurgusuna uymadığı için yedek bıraktığı öne sürüldü. Ronaldo'nun özellikle savunma çizgisini bozduğunun altı çizildi.

    RONALDO ATTI OFSAYTA TAKILDI

    Maçın 84. dakikasında Portekiz'de Carvalho, orta sahada kaptığı topla Ronaldo'yu savunma arkasına kaçırdı ve Ronaldo kaleci ile karşı karşıya topu ağlara gönderdi ancak hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MARCA: AL-NASSR İLE ANLAŞTI

    Geçtiğimiz günlerde İspanya'dan Marca, Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr ile anlaştığını okuyucularına duyurmuştu. Haberde Portekizli yıldız oyuncunun 2,5 yıllık sözleşme için toplam 500 milyon euro kazanacağı belirtilmişti. Ronaldo'nun 1 Ocak itibariyle 2.5 yıllığına Al-Nassr forması giymesi beklendiği iddia edilmişti.

    AFP VE MORGAN İDDİALARI YALANLADI

    Dünyaca ünlü haber ajansı AFP, Al-Nassr kulübüne yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde Cristiano Ronaldo ve Al-Nassr arasında bir görüşme gerçekleştiğini fakat anlaşmanın tamamlanmadığını ifade etti. Ayrıca Ronaldo ile sansasyonel röportaj yapan gazeteci Piers Morgan, efsane ismin Al-Nassr ile anlaştığı yönündeki iddiaları kişisel sosyal medya hesabından yalanladı.

    RONALDO, AL-NASSR HAKKINDA KONUŞTU

    İsviçre galibiyetinin ardından maç değerlendirmesine çıkmayan Cristiano Ronaldo, astronomik Al Nassr teklifiyle ilgili ilk kez konuştu. Hafta başında İspanyol gazetesi Marca'nın ortaya attığı Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'ın Al-Nassr kulübüyle 500 milyon euroya anlaşmaya vardığı haberleri geniş yankı uyandırmıştı. Basın mensupları, İsviçre maçı sonrası Cristiano Ronaldo'ya iddiaların doğru olup olmadığını sordu. Cristiano Ronaldo ise çok kısa ve net yaptığı açıklamada, "Hayır, bu doğru değil" sözlerini kullanarak haberleri reddetmiş oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Serbest oyuncu konumunda bulunan Cristiano Ronaldo'nun Ocak ayında hangi takıma gideceği belirsizliğini koruyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow