hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galler - İran maçı canlı izle! 2022 Dünya Kupası Galler - İran maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Galler - İran maçı canlı izle 2022 Dünya Kupası Galler - İran maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
    expand

    2022 FIFA Dünya Kupası A Grubu ev sahibi Katar ile Ekvador arasında yapılacak açılış maçıyla başladı. B Grubu müsabakasında Galler ile İran Ahmad bin Ali Stadyumu'nda bugün kozlarını paylaşacak. Peki, Galler - İran maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Dünya Kupası 2022 Galler - İran maçı canlı izle…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünya Kupası 2022 maçlarının 6.gününde yapılacak olan Galler - İran maçının yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor.  Turnuvadaki ilk maçında ABD ile 1-1 berabere kalan Galler, İran karşısında 3 puanla tanışmayı hedefliyor. Galler'in zorlu mücadelesini Ay-Yıldızlılar'ın teknik direktörü Stefan Kuntz'un da yerinden takip etmesi bekleniyor. A-B, C-D, E-F ve G-H gruplarının ilk 2 sırasında yer alan takımlar, çapraz eşleşme usulüne göre birbirlerinin rakibi olacak. Son 16 turu müsabakalarını kazanan ekipler, adlarını çeyrek finale yazdıracak.

    GALLER-İRAN MAÇI CANLI İZLE

    Günün ilk karşılaşması 13.00 seansında oynanacak. Ahmed bin Ali Stadı'ndaki mücadeleyi Guatemala'dan Mario Escobar yönetecek. Maçı TRT 1 canlı olarak ekranlara getirecek.

    GALLER-İRAN MUHTEMEL 11'LERİ:

    Galler: Hennessey, Mepham, Rodon, Davies, Roberts, Ramsey, Morrell, Williams, Bale, James, Moore.

    İran: H.Hosseini, Moharrami, Pouraliganji, M.Hosseini, Mohammadi, Jahanbakhsh, Noorollahi, Ezatolahi, Hajisafi, Amiri, Taremi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow