hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hollanda 1-1 Ekvador MAÇ ÖZETİ

    Hollanda 1-1 Ekvador MAÇ ÖZETİ
    expand

    Katar 2022 FIFA Dünya Kupası A Grubu'nda ilk maçlarını kazanan Hollanda ve Ekvador, 1-1 berabere kaldı. Ekvador'un golünü atan Fenerbahçeli Valencia, oyunu sedyeyle terk etti. Beşiktaşlı Weghorst ise son dakikalarda görev aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Dünya Kupası A Grubu'nda ilk maçlarını kazanan Hollanda ve Ekvador, grup liderliği için kritik önem taşıyan maçta karşı karşıya geldi. Hollanda Milli Takımı'nda Beşiktaşlı Wout Weghorst yedek kulübesinde başladı. Fenerbahçeli Enner Valencia ise Ekvador Milli Takımı'nın ilk 11'inde görev aldı. Karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Bu skorla ev sahibi Katar, ikinci maçlar sonunda turnuvaya veda etti.

    Karşılaşmanın henüz 6. dakikasında Hollanda, Cody Gakpo'nun şutunda golü buldu ve 1-0 öne geçti. İlk yarının uzatma dakikalarında Ekvador'un Estupinan ile ağlara gönderdiği top ofsayt nedeniyle gol değeri kazanmayınca ilk yarı 1-0'lık Hollanda üstünlüğüyle sona erdi.

    Hollanda 1-1 Ekvador MAÇ ÖZETİ

    VALENCIA YİNE BOŞ GEÇMEDİ

    Mücadelenin 49. dakikasında soldan gelişen Ekvador atağında Estupinan'ın çektiği şutu takip eden Fenerbahçeli Enner Valencia, kaleci Noppert'ten dönen topu kale ağzında tamamladı ve skora 1-1'lik eşitliği getirdi. Turnuva'nın açılış maçında ev sahibi Katar'a iki gol atan tecrübeli golcü, böylece 2022 Dünya Kupası'nda 2 maçta 3 gole ulaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    WEGHORST SONRADAN GİRDİ

    Mücadele 1-1 devam ederken Beşiktaşlı Wout Weghorst, 79. dakikada Cody Gakpo'nun yerine oyuna dahil oldu.

    ENNER VALENCIA SAKATLANDI! 

    Katar maçında yaşadığı sakatlığa rağmen Hollanda maçına da 11'de başlayan ve takımının golünü atan Fenerbahçeli Enner Valencia, mücadelenin 86. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı. Tecrübeli futbolcunun yerine oyuna Kevin Rodriguez girdi.

    Hollanda 1-1 Ekvador MAÇ ÖZETİ

    EV SAHİBİ KATAR ELENDİ

    Hollanda ile Ekvador'un berabere kalmasıyla iki takım da puanlarını 4'e yükseltti. Son maçlar öncesi 3 puanı bulunan Senegal, ilk iki iddiasını son maça taşıdı. 0 puanda kalan ev sahibi Katar'ın ise gruptan çıkma şansı kalmadı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow