hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İspanya’da Luis Enrique dönemi sona erdi

    İspanya’da Luis Enrique dönemi sona erdi
    expand
    KAYNAK DHA

    İspanya Futbol Federasyonu, milli takım teknik direktörü Luis Enrique ile yolların ayrıldığını açıkladı. Milli Takım'da göreve Luis de la Fuente getirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İspanya Futbol Federasyonu bir açıklama yayımlayarak milli takım teknik direktörü Luis Enrique ile yolların ayrıldığını duyurdu. İspanya Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “İspanya Futbol Federasyonu, Luis ve ekibinin yürüttüğü çalışmalarla milli takımın son yıllarda yakaladığı büyümeyi sürdürmek amacıyla yeni bir projenin başlaması gerektiğine dair raporunu federasyon başkanına sundu. Hem başkan Luis Rubiales hem de sportif direktör Jose Francisco Molina, kararı teknik direktöre iletti. Federasyon, Luis Enrique ve ekibine gelecekteki profesyonel projelerinde iyi şanslar diler” ifadelerine yer verildi.

    Luis Enrique’nin teknik direktörlüğünü yaptığı İspanya Milli Takımı, 2022 Dünya Kupası Son 16 Turu’nda Fas’a penaltılarla mağlup olarak turnuvaya veda etmişti.

    YENİ TEKNİK DİREKTÖR DUYURULDU

    Luis Enrique ile yolların ayrılması sonrası yeni teknik direktör duyuruldu. İspanya U21 Milli Takımı'nı çalıştıran Luis de la Fuente, İspanya A Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü oldu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow