hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dünya Kupası'nda 44 yıl sonra bir ilk

    Dünya Kupasında 44 yıl sonra bir ilk
    expand

    Fransız oyuncu Karim Benzema, yaşadığı sakatlık sonrası Dünya Kupası’nda oynayamayacağını açıkladı. Bu senenin en formda oyuncularından ve Ballon d'Or ödülünün son sahibi Karim Benzema, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada antrenman esnasında yaşadığı sakatlık sonrası Dünya Kupası’nda oynayamacağını duyurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fransız yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hayatımda hiç pes etmedim ama bu gece her zaman yaptığım gibi takımı düşünmek zorundayım, bu yüzden mantığım bana yerimi grubumuzun iyi bir Dünya Kupası yapmasına yardım edebilecek birine bırakmamı söylüyor. Tüm destek mesajlarınız için teşekkür ederiz” ifdelerine yer verdi.

    Benzema, geçtiğimiz sezon Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi, La Liga ve İspanya Süper Kupa’yı kazanma başarısı göstermiş ve dünyada yılın oyuncusuna verilen Ballon d’Or ödülünün sahibi olmuştu.

    1978 yılından bu yana ilk kez Ballon d'Or ödülünün son sahibi, Dünya Kupası'nda sahaya çıkamayacak. Aynı ödülü alıp Dünya Kupası'nı kaçıran son isim Kevin Keegan'dı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow