hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Kupası'nda final maçı heyecanı!

    Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Türkiye Kupasında final maçı heyecanı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Basketbol Erkekler ING Türkiye Kupası Dörtlü Final organizasyonu yarı final ikinci maçında Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Emlakjet'i 99-68 yenerek, finalde Anadolu Efes'in rakibi oldu. Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes ile kupa mücadelesi verecek. Peki, Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçı bilgileri.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Basketbolda 38. kez düzenlenen Erkekler Türkiye Kupası'nda Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, Konya'da finalde karşı karşıya gelecek. Anadolu Efes, 12 şampiyonlukla Türkiye Kupası'nı en fazla kazanan takım durumunda bulunuyor. Lacivert-beyazlı ekip, en son 2021-2022 sezonunda finalde Fenerbahçe'yi yenerek, 12. kupasını müzesine götürdü. Sarı-lacivertli takım, Türkiye Kupası'nı 7 kez müzesine götürmeyi başardı. 2015-2016 sezonunda Bursa'da oynanan finalde Darüşşafaka'yı 67-65 mağlup ederek 5. kupasını kaldıran Fenerbahçe, 2019'da Anadolu Efes'e, 2020'de de Darüşşafaka'ya üstünlük kurarak 7. kupanın sahibi oldu.

    ANADOLU EFES-FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN?

    Fenerbahçe Beko, 18 Şubat Pazar günü oynanacak final maçında Anadolu Efes ile karşılaşacak. Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nde oynanacak final karşılaşması, saat 15.30'da başlayacak. Maç, TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Maç sonunda Basketbol Erkekler ING Türkiye Kupası'nda şampiyon belli olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow