hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş Emlakjet - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ING Türkiye Kupası'nda yarı final!

    Beşiktaş Emlakjet - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ING Türkiye Kupasında yarı final
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, ING Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında Beşiktaş Emlakjet ile karşılaşıyor. Maçın yayın bilgileri basketbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Beşiktaş Emlakjet - Fenerbahçe Beko basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ING Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde, Aliağa Petkim'i evinde ağırlayan ve galibiyetle ayrılan Fenerbahçe Beko, yarı finale yükseldi. Konya'da gerçekleştirilecek dörtlü finalde yer almayı başaran Fenerbahçe, Bahçeşehir Koleji'ni mağlup eden Beşiktaş EmlakJet ile yarı finalde karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Beko'nun bu maçtan da zaferle ayrılması durumunda, 18 Şubat Pazar günü saat 15.30'da Konya Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nde, Anadolu Efes ve Pınar Karşıyaka arasındaki diğer yarı final eşleşmesinin kazananı ile finalde mücadele edecek.

    BEŞİKTAŞ EMLAKJET - FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN?

    Beşiktaş Emlakjet - Fenerbahçe Beko mücadelesi 16 Şubat Cuma günü 21.00’da Konya Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanacak ve TRT Spor Yıldız'dan canlı yayınlanacak. ING Türkiye Kupası'nda 16 Şubat'ta oynanacak Fenerbahçe Beko-Beşiktaş EmlakJet ve Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka karşılaşmaları ile finalistler belli olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow