CSKA koçu Dimitris Itoudis'i sinirlendiren soru

CSKA koçu Dimitris Itoudisi sinirlendiren soru
expand

CSKA Moskova Başantrenörü Dimitris Itoudis bir basın mensubunun sorusuna sinirlendi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

CSKA Moskova - Olympiakos / Maç Özeti

CSKA Moskova Başantrenörü Dimitris Itoudis, Olympiakos’un çok iyi bir takım olduğunu belirterek, “Bizden daha çok savaştılar. Hücumda durdular ve ritmimizi bozdular” dedi.

CSKA Moskova, THY Euroleague Final-Four’da mücadele ettiği Olympiakos’a 82-78’lik skorla mağlup oldu ve elendi.

Olympiakos taraftarları 'Hain' diye tezahürat yaptı

Mücadele sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan CSKA Moskova Başantrenörü Dimitris Itoudis, “Olympiakos’u tebrik ederim. Yarı finalde bir bakıma finaldir. İyi ve kötü yanlarımız oldu. Takım olarak iyi şeyleri sürdüremedik. Son çeyrekte Olympiakos geri gelip, iyi işler çıkardı. Maç iki takıma da çok yakındı. Analiz ile ilgili çok şey söylenir ama bizim için zor bir an. Ne yazık ki finale kalamadık. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Kendimize inanmaya devam edeceğiz. Olympiakos çok iyi bir takım. Burada herkesin şansı var. Bizden daha çok savaştılar. Hücumda durdular ve ritmimizi bozdular” şeklinde konuştu.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Kızdıran soru

Bir basın mensubunun, "Spanoulis'i durdurmak için bir oyun planınız var mı?" şeklindeki sorusuna sinirlenen Itoudis, "Şaka mı yapıyorsun. Bir oyun planım olup olmadığını mı soruyorsun? Ciddi misiniz?" cevabını verdi.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow