Deron Williams İstanbul'a abayı yakmış!

Deron Williams İstanbula abayı yakmış
expand

New Jersey Nets'e transfer olan Mehmet Okur, sezon başında Beşiktaş'ta oynayan yeni takım arkadaşı Deron Williams'ın İstanbul'u unutamadığını söyledi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Anadolu  Ajansı'na konuşan Mehmet Okur, bir soru üzerine, NBA'deki lokavt sırasında Beşiktaş Cola Turka'nın formasını giyen ve şu anda Nets'de takım arkadaşı olan yıldız oyuncu Deron Williams'la Türkiye hakkındaki sohbetlerinden bahsetti.

Deron'un Türkiye ve İstanbul'u çok sevdiğini ve önümüzdeki yaz Türkiye'ye tekrar gelmek istediğini söylediğini belirten Mehmet, ünlü basketbolcunun Türkiye'de çok iyi hatıraları olduğunu, herkesten çok iyi davranış gördüğünü ve Türk yemeklerini çok sevdiğini anlattığını aktardı.

Mehmet, Deron'ın ayrıca, İstanbul'un Avrupa'nın en iyi şehirlerinden biri olduğunu söylediğini kaydederek, "Tabi Deron gibi bir oyuncudan bunları duymak gerçekten güzel" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow