Euroleague'de 21. haftanın MVP'si açıklandı

CSKA Moskova'nın Fransız basketbolcusu Nando De Colo, Euroleague'de ocak ayının en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Organizasyonun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre De Colo, 2018'de oynadığı 5 maçın 4'ünü kazanan Rus ekibi CSKA Moskova'da sergilediği performansla ocak ayının en değerli oyuncusu ödülüne layık görüldü.
Fransız basketbolcu, ocak ayında oynadığı 5 karşılaşmada 18,4 sayı, 4 asist, 3 ribaunt ve 1,4 top çalma ortalamalarıyla mücadele etti.
Üçüncü kez ayın MVP'si seçilen De Colo; Juan Carlos Navarro, Vassilis Spanoulis ve Ante Tomic'in ardından bunu başaran 4. basketbolcu oldu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Ergin Ataman, Türkiye'ye küfür eden Olympiakos taraftarlarına çok sert tepki gösterdi
THY EuroLeague'de Final Four heyecanı başlıyor
Cedi Osman'ın 19 Mayıs paylaşımına Yunanistan'da büyük tepki!
EuroLeague Dörtlü Final (Final Four) Maçı Ne Zaman? Final Four’a Kalan Takımlar ve Final Maçı Tarihi!
Ergin Ataman'dan kendisine tepkili Anadolu Efes taraftarları hakkında açıklama!