hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? THY Avrupa Ligi'nde Türk derbisi!

    Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda THY Avrupa Liginde Türk derbisi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    THY Avrupa Ligi 33. haftasında Türk ekipleri Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya gelecek. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan maçı Fenerbahçe Beko 89-84'luk kazanmıştı. THY Avrupa Ligi'nde 2 kez şampiyonluğa ulaşan Anadolu Efes ile bir kez kupayı müzesine götüren Fenerbahçe Beko, Avrupa kupalarında 24. kez rakip olacak. İki takım arasında oynanan 23 karşılaşmanın 8'ini lacivert-beyazlılar, 15'ini ise sarı-lacivertli ekip kazandı. Peki, Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçı hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    EuroLeague’de temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Anadolu Efes, normal sezonun sona ermesine kısa bir zaman kala karşı karşıya geliyor. EuroLeague’de son haftalarda gösterdiği başarılı performansla play-off potasına giren Fenerbahçe, çıkışını sürdürmek istiyor. Son iki haftaya girilirken Fenerbahçe Beko 5’inci ve Anadolu Efes 10’uncu sırada yer alıyor. EuroLeague’de uygulanan yeni sistemde sezonu ilk 6 sırada tamamlayan takımlar doğrudan play-off’a kalacak. Normal sezonu 7 ila 10. sıradaki takımlar ise play-in oynayacak.

    FENERBAHÇE - ANADOLU EFES MAÇI NE ZAMAN?

    Fenerbahçe ve Anadolu Efes, EuroLeague’de karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe - Anadolu Efes maçı 5 Nisan Cuma günü saat 20:45’te başlayacak. Mücadele S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Play-in için mücadele eden 7 takım bulunuyor. Şu an 9. sıradaki Baskonia ile 10. sıradaki Anadolu Efes, kalan maçlarını kazanmaları durumunda play-in biletini alacak. THY Avrupa Ligi'nde şampiyonu belirleyecek Dörtlü Final organizasyonu Almanya'nın başkenti Berlin'de yapılacak.

    Ligde 12 Nisan'da sona erecek normal sezonun ardından tek maçlı play-in müsabakaları 16 ve 19 Nisan'da oynanacak. Ligde üç galibiyete gelecek takımın Dörtlü Final'e kalacağı play-off'lar da 23 Nisan-8 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Dörtlü Final ise 24-26 Mayıs'ta Berlin'de Mercedes-Benz Arena'da düzenlenecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow