Fenerbahçe deplasmanda Real Madrid'e kaybetti

Fenerbahçe deplasmanda Real Madride kaybetti
expand

Turkish Airlines Euroleague 29. hafta maçında Fenerbahçe, Real Madrid’e konuk oldu.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Madrid ekibi maça Sergio Llull’den gelen iki üçlükle başlarken, Fenerbahçe Bogdanovic ve Vesely ile skor üretti ve ilk 5 dakikayı 10-11 önde geçti. Bu dakikadan sonra momentumu Real Madrid’e kaptıran Sarı Lacivertliler hücumda yaptığı top kayıplarıyla skorda geriye düştü ve ilk çeyrek 20-16 Real Madrid üstünlüğüyle sonuçlandı.

İkinci çeyreğe Pero Antic’in 3 sayılık isabetiyle başlayan Fenerbahçe, Makedon oyuncunun üç sayı çizgisinin gerisindeki tehdidiyle hücumda alan yerleşimini iyi yaptı ve çeyrekte 3 dakika geride kalırken Dixon’dan gelen üçlükle 24-25 öne geçti. Bu dakikalarda oyun üstünlüğünü tekrar eline alan temsilcimiz farkı daha da açma imkanlarından yararlanamazken devreye 29-32 önde girmeyi başardı.

Üçüncü çeyreğe iyi başlayan Fenerbahçe maçtaki en büyük farka 4. dakika geçilirken skoru 32-39’a getirerek ulaştı. Ancak çeyreğin geri kalan kısmında hücum ritmini kaybeden ve Sergi Llull’ün tekrar oyuna dahil olmasına engel olamayan temsilcimiz son çeyreğe 48-43 geride girdi.

Son çeyrek başa baş bir mücadeleye sahne olurken Real Madrid bitime 3 dakika kala farkı 9’a kadar çıkarttı. Çalınan teknik faul sonucu gelen sayılarla skoru 59-56’ya getiren Fenerbahçe kalan sürede öne geçme fırsatlarından yararlanamadı ve mücadeleden 61-56 mağlup ayrıldı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow