hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe EuroLeague şampiyonluğu için parkeye çıkıyor

    Fenerbahçe EuroLeague şampiyonluğu için parkeye çıkıyor
    expand
    KAYNAKHürriyet

    Fenerbahçe Alagöz Holding, 6 kere yükseldiği EuroLeague finalinde 2. kez kazanmak için parkeye çıkıyor. Yarı finalde ÇBK Mersin’i eleyen sarı-lacivertlilerin finaldeki rakibi Fransa temsilcisi Villeneuve d’Ascq olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FIBA Kadınlar EuroLeague’de sezonun en büyüğü bugün Mersin’de oynanacak final maçıyla belli olacak. Servet Tazegül Spor Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmada, son şampiyon Fenerbahçe Alagöz Holding, Fransa temsilcisi Villeneuve d’Ascq ile karşılaşacak. Mücadeleyi TRT Spor Yıldız naklen yayınlayacak.

    KANARYA FAVORİ

    Fenerbahçe, EuroLeague’in grup aşamasında A grubunda yer aldı. Burada oynadığı 14 maçın 12’sini kazanan sarı lacivertli takım, çeyrek finalde İspanyol Perfumerias Avenida’yı iki maçta da yenerek Dörtlü Final’e kaldı. Dörtlü Final’in ilk maçında ev sahibi ÇBK Mersin’i 89-80 yenen Fenerbahçe, üst üste 3. olmak üzere 6. kez finale yükseldi.

    VILLENEUVE KUPANIN SÜRPRİZ EKİBİ

    Villeneuve d’Ascq ise B Grubu’nu, 8 galibiyet, 6 mağlubiyetle USK Prag, ÇBK Mersin ve Perfumerias Avenida’nın ardından 4. tamamlayarak üst tura çıktı. Çeyrek final serisinde Macar HUN-Therm’i 2-1’le eleyen Fransız ekibi, yarı finalde USK Prag’ı 84-78 yendi.

    ÇBK MERSIN 3.’LÜK MAÇI YAPACAK

    Final müsabakasında önce saat 16.00 da, ÇBK Mersin ile ZVVZ USK Prag, üçüncülük-dördüncülük maçında karşı karşıya gelecek. Bu maç da TRT Spor Yıldız’dan yayınlanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow