Fenerbahçe İtalya'dan mutlu döndü

Fenerbahçe İtalyadan mutlu döndü
expand
KAYNAKAA

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 9. haftasında konuk olduğu maçta, İtalyan temsilcisi EA7 Emporio Armani Milan'ı 79-70 mağlup etti.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Karşılıklı basketlere sahne olan ve iki takımın da üç sayılık atışlarda başarılı olduğu maçın ilk periyodu, Fenerbahçe'nin 21-17'lik üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci çeyrekte etkili savunma yaparak rakibini top kayıplarına zorlayan Fenerbahçe, farkı biraz daha açarak soyunma odasına 44-36 önde gitti.

FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda 2. tur grupları belli oldu

Maçın ikinci yarısına iyi başlayan ve üçüncü çeyrekte Fenerbahçe potasına 27 sayı atan EA7 Emporio Armani Milan, final periyoduna 63-58 üstün girdi.

Dördüncü periyotta başarılı takım savunması sergileyerek rakibini 7 sayıda tutan sarı-lacivertli ekip, karşılaşmadan 79-70 galip ayrıldı.

Fenerbahçe, bu sonuçla THY Avrupa Ligi'ndeki 6. galibiyetini elde etti. EA7 Emporio Armani Milan ise 5. mağlubiyetini yaşadı.

Sarı-lacivertli ekibin Yunan oyun kurucusu Kostas Sloukas, karşılaşmada 18 sayı, 7 ribaunt ve 4 asistlik performans sergileyerek galibiyette önemli rol oynadı. EA7 Emporio Armani Milan'da ise Rakim Sanders 17 sayı kaydetti.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Real Madrid kazandı

Basketbol THY Avrupa Ligi 9. haftasında Real Madrid, Unics Kazan'ı 89-75 yendi.

Madrid'deki Barclaycard Center'da oynanan karşılaşmada ilk periyot 25-17 Real Madrid üstünlüğü ile sonuçlanırken, devreyi 40-37 Real Madrid önde kapattı. Karşılaşmanın üçüncü çeyreğine baskılı savunma ile başlayan Real Madrid, bu periyodu da 62-55 önde geçerek müsabakadan 89-75 galip ayrıldı.

Karşılaşmada en skorer isim 19 sayı atan Unics Kazan takımından Artsiom Parakhouski oldu.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow