Fenerbahçe kazandı, AGÜ kaybetti

Fenerbahçe kazandı, AGÜ kaybetti
expand

Kadınlar Euroleague’in 5.haftasında Fenerbahçe, İspanya deplasmanında Perfumerias Avenida, Abdullah Gül Üniversitesi ise Rusya deplasmanında Nadezhda Orenburg Region ile karşılaştı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow


Perfumerias Avenida: 70 - Fenerbahçe: 75
Fenerbahçe, İspanya deplasmanında Perfumerias Avenida’yı 75-70’lik skorla mağlup ederek galibiyet sayısını dörde çıkarttı.

A Grubu’nda yer alan Fenerbahçe’de Alexandria Quigley 19 sayı- 9 ribaund, Jo Coleman 15 sayı- 2 asist ve Anastasiya Verameyenka ile Ewelina Kobryn de 10’ar sayıyla maçı tamamladı.

Perfumerias Avenida’da ise Gabriela Marginean 20 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Astou Ndour da 11 sayı- 11 ribaund ile double double yaptı.

FIBA Europe Cup'ta 2'de 2

Fenerbahçe, beşinci maçında İtalya deplasmanda Famila Schio ile karşı karşıya gelecek.

Nadezhda Orenburg Region: 68 - Abdullah Gül Üniversitesi: 61
A Grubu’nda bulunan Abdullah Gül Üniversitesi, Rusya deplasmanında karşılaştığı Nadezhda Orenburg Region’a 68-61’lik skorla kaybetti.

İkinci yenilgisini alan Abdullah Gül Üniversitesi’nde Lara Sanders 27 sayı- 9 ribaund ve Janel McCarville de 11 sayı- 2 ribaund- 1 asistle çift haneli rakamlara ulaştı. Bu mücadelede ayrıca Mirna Mazic 8 sayı- 3 ribaund ve Zoi Dimitrakou da 7 sayıyla maçı tamamladı.

Kadınlar EuroCup'ta 3'te 3


Galibiyet sayısını 4’e yükselten Nadezhda Orenburg Region’da ise Dewanna Bonner 21 sayı- 13 ribaund- 5 asist ve Angelica Robinson da 15 sayı- 10 ribaund- 4 asistle double double yaptı. Rus temsilcisinde Elena Kirillova 12 sayı ve Kayla McBride de 10 sayı- 5 ribaund ile mücadeleyi noktaladı.

Temsilcimiz, ligin 6.haftasında bir diğer Rus ekibi UMMC Ekaterinburg’u konuk edecek.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow