Galatasaray deplasmanda Uşak'a yenildi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 25. haftasında Muratbey Uşak, sahasında Galatasaray Odeabank'ı 85-78 yendi.
Karşılaşmanın 5. dakikası 9-8 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle geçildi. Rakibine karşı daha üstün oynayan Muratbey Uşak, ilk çeyreği 20-16 önde tamamladı.
İkinci periyodun ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi. Ev sahibi ekibin dışarıdan atışlarla sayı aradığı bu periyotta 15. dakikaya 29-29 eşitlikle girildi. Galatasaray Odeabank, Ege Arar, Juskevicius, Hardy ve Summers ile sayılar bulurken, Miles, Şafak Edge ve Carmichael'le etkili olan Muratbey Uşak, devreyi 40-38 önde bitirdi.
Muratbey Uşak, üçüncü periyoda da etkili başladı ve 25. dakikayı 50-45 önde geçti. Konuk ekip sayı üretmekte zorlanırken Muratbey Uşak üst üste basketler buldu. Farkı açan ev sahibi ekip, final periyoduna 66-48 önde girdi.
Karşılaşmanın son periyodunda ev sahibi ekip, etkili savunma yaparak farkın kapanmasına izin vermedi ve serbest atışlardan bulduğu sayılarla karşılaşmayı 85-78 kazandı.
Bu sonuçla, puan cetvelinde son sırada yer alan Muratbey Uşak 5. galibiyetini alırken, Galatasaray Odeabank 15. yenilgisini yaşadı.
1. Periyot: 20-16
Devre: 40-38
3. Periyot: 66-48
Beş faulle çıkan: 38.41 Hardy (Galatasaray Odeabank)
Diskalifiye : 35.04 Tayfun Erülkü (Muratbey Uşak)
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Ergin Ataman, Türkiye'ye küfür eden Olympiakos taraftarlarına çok sert tepki gösterdi
THY EuroLeague'de Final Four heyecanı başlıyor
Cedi Osman'ın 19 Mayıs paylaşımına Yunanistan'da büyük tepki!
EuroLeague Dörtlü Final (Final Four) Maçı Ne Zaman? Final Four’a Kalan Takımlar ve Final Maçı Tarihi!
Ergin Ataman'dan kendisine tepkili Anadolu Efes taraftarları hakkında açıklama!