hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray Ekmas - Telekom Baskets Bonn maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Galatasaray Ekmas - Telekom Baskets Bonn maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Galatasaray Ekmas, Basketbol Şampiyonlar Ligi son 16 turu J Grubu'nda Telekom Baskets Bonn'u ağırlayacak. Çıktığı 3 maçı da kaybeden sarı-kırmızılı ekip, son sırada yer alıyor. Yarınki maçı kaybetmesi durumunda gruptaki diğer karşılaşmanın sonucuna göre Galatasaray'ın Avrupa'ya veda etme ihtimali bulunuyor. Telekom Baskets Bonn ise namağlup lider olarak yoluna devam ediyor. Peki, Galatasaray Ekmas - Telekom Baskets Bonn maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın yayın bilgileri.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray Ekmas Erkek Basketbol Takımı, Almanya temsilcisi Telekom Baskets Bonn ekibini konuk edecek. Grubunda çıktığı üç maçta da mağlubiyet alan Galatasaray Ekmas, taraftarı önünde yeni bir başlangıçla parkeye çıkacak. Galatasaray Ekmas rakibiyle Almanya’da oynadığı mücadeleyi 89-76 kaybetmişti. Takım bu maçın ardından ligdeki Darüşşafaka Lassa mücadelesine hazırlanacak.

    GALATASARAY EKMAS - TELEKOM BASKETS BONN MAÇI NE ZAMAN?

    Sinan Erdem Spor Salonu’nda 5 Mart Salı günü oynanacak olan müsabaka saat 20.00’de başlayacak. Maç Tivibu Spor 1’den canlı olarak ekranlara gelecek.

     

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow