İşte Ceyhun Yıldızoğlu'nun yeni takımı

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin yeni ekibi Bornova Beckerspor, başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Bornova Beckerspor'dan yapılan yazılı açıklamada, daha önce anlaşmaya varılan Yıldızoğlu'nun İzmir'e gelerek 1 yıllık sözleşmeye imza attığı kaydedildi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Ceyhun Yıldızoğlu, İzmir’den hem çalıştırdığı takımlara hem de milli takıma oyuncu aldığını belirtti.
Beşiktaş Sompo Japan - Fenerbahçe maçına damga vuran o anlar
İzmir'in dinamiklerini harekete geçirip, kadın basketbolu ile bir ivme yakalamak istediklerini bildiren Yıldızoğlu, şunları kaydetti:
"Biz hem Becker firmasına değer katmak hem de bu değerle birlikte basketbol organizasyonunu Türkiye’de sürdürülebilir, ileride diğer kulüplere model oluşturulabilecek bir yapıya kavuşturmak istiyoruz. İlk önceliğimiz sürdürülebilir başarının peşinde koşmak olacak. Transferlerle ilgili çalışmalara başladık. Sahada sıkı mücadele eden, maçlardan önce antrenmanlarda işini iyi yapmış, maça iyi hazırlanmış bir takım olmak istiyoruz. Oynadığımız pozitif basketbolla bunu İzmir halkına yaymayı, seyredilmesi keyif veren, desteklenmesi gereken bir takım kimliğine sahip olmayı hedefliyoruz."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Ergin Ataman, Türkiye'ye küfür eden Olympiakos taraftarlarına çok sert tepki gösterdi
THY EuroLeague'de Final Four heyecanı başlıyor
Cedi Osman'ın 19 Mayıs paylaşımına Yunanistan'da büyük tepki!
EuroLeague Dörtlü Final (Final Four) Maçı Ne Zaman? Final Four’a Kalan Takımlar ve Final Maçı Tarihi!
Ergin Ataman'dan kendisine tepkili Anadolu Efes taraftarları hakkında açıklama!