Kerem Tunçeri Efes Pilsen'e döndü

Kerem Tunçeri Efes Pilsene döndü
expand

Beko Basketbol Ligi lideri Efes Pilsen, eski oyun kurucusu Kerem Tunçeri ile iki buçuk yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Sezon başında Rusya'nın Triumph Lyubertsy takımına transfer olan ve bu kulüpte umduğunu bulamayan Kerem Tunçeri, iki buçuk yıllık Avrupa macerasının ardından Türkiye'ye döndü.

Efes Pilsen genel menajeri Engin Özerhun, önemli bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, "(Kerem'in) yuvası olan Efes Pilsen'e önemli katkılarda bulunacağına inanıyorum" dedi.

Özerhun, Kerem'in herhangi bir oyuncunun yerine transfer edilmediğini, kadro zenginliğini artırmak için kendisini aldıklarını ifade etti.

Profesyonel kariyerine Galatasaray'da başlayan Kerem Tunçeri, 1999-2004 yılları arasında forma giydiği Efes'te üç lig şampiyonluğu yaşadı.

Ülkerspor ve Beşiktaş'ta geçirdiği birer sezondan sonra Real Madrid'e transfer olan milli oyuncu, iki yıl oynadığı İspanyol kulübü ile 2007'de ULEB Kupası'nı kaldırdı.

30 yaşındaki Kerem, bu sezon Triumph Lyuberstsy'de altı maçta 7.3 sayı, 2.1 asist ve 1.1 ribaunt ortalamaları tutturdu.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow