Olympiakos Galatasaray'a fark attı

Olympiakos Galatasaraya fark attı
expand

Basketbolda, THY Avrupa Ligi C Grubu'ndaki yedinci maçında Galatasaray Liv Hospital, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos'a 72-54 yenildi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Pire'de bulunan Barış ve Dostluk Salonu'ndaki maçta Türk ekibi ilk periyodu 18-10, devreyi de 35-24 geride bitirdi. Üçüncü periyotta farkı daha da açan Yunan ekibi bu çeyreği de 59-35 önde tamamladı. Karşılaşmayı 72-54 kazanan Olympiakos, gruptaki yedinci maçından da galip ayrıldı.

Galatasaray Liv Hospital, Olympiakos yenilgisi sonrasında gruptaki yedinci maçında, üçüncü mağlubiyetini yaşadı.

Maçın skorer ismi, ev sahibi ekipten 18 sayı atan Dunston oldu. Galatasaray Liv Hospital'da ise Sinan Güler ve Furkan Aldemir 10'ar sayıyla maçı tamamladı.

Basketbolda THY Avrupa Ligi C Grubu'nda Galatasaray Liv Hospital, Yunanistan deplasmanında Olympiakos'a 72-54 yenilerek, grubunda 3. yenilgisini aldı.

Barış ve Dostluk Salonu'nda oynanan maçın başından itibaren üstün olan Olympiakos, bu galibiyetle 7. maçında da sahadan galip ayrılmasını bildi. Tutuk bir oyun sergileyen sarı-kırmızılı takım ise grubundaki 3. yenilgisini almış oldu.

Galatasaray Liv Hospital, son iki yılın Avrupa şampiyonu Olympiakos'a İstanbul'daki maçta da 78-67 kaybetmişti.

- Olaylar çıktı

Karşılaşmanın bitimine 5 dakika kala, Olympiakoslu Mirza Begiç ile Galatasaray Liv Hospital'dan Mensah Bonsu yumruk yumruğa kavga etti.

Yunan ekibinin kullandığı serbest atıştan sonra Begiç'in ribaund mücadelesinde Bonsu'ya yaptığı sert müdahaleye hakemler sportmenlik dışı faul çaldı. Bu sırada sinirlerine hakim olamayan Bonsu, rakibine yumruk attı. İki sporcunun yumruklaşmaya başlamasıyla saha içi bir anda karıştı.

Sahaya girmek isteyen seyircilere engel olan güvenlik güçleri, olayın daha da büyümesinin önüne geçti. Yunan ekibinin tecrübeli oyuncusu Spanoulis de mikrofonla taraftarların sakinleşmesi için uyarılar yaptı.

Olaylar sonrasında hakemler, sarı-kırmızılı takımdan Mensah Bonsu'yu, Yunan ekibinden ise Begic ile Printezis'i diskalifiye etti. Bonsu sahayı terk ederken Yunan taraftarlar sahaya yabancı maddeler attı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow