Pınar Karşıyaka, Beşiktaş Emlakjet'i mağlup etti

Pınar Karşıyaka, Basketbol Süper Ligi 9'uncu hafta mücadelesinde Beşiktaş'ı evinde 94-85 mağlup etti. Ev sahibi ekipte McCollum 32 sayıyla yıldızlaştı. Bu sonuçla Karşıyaka 6'ncı galibiyetini, Beşiktaş 3'üncü yenilgisini aldı.
Karşılaşmanın 5'inci dakikasına 9-9 eşitlikle girilirken, ilk çeyrek Karşıyaka'nın 20-17 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci periyotta Thomas ve Carey'in sayılarıyla etkili olan ev sahibi ekip karşısında konuk takım Hammonds ve Delgado ile sayı üretti. Pınar Karşıyaka, soyunma odasına 37-35 önde girdi.
Üçüncü çeyreğe McCollum'un etkili oyunuyla başlayan yeşil-kırmızılılarda periyodun ilk bölümünde Vitto Brown ve Hilliard, 4'er faule ulaşsa da hemen kenara alınmadı. Müsabakanın 27'nci dakikasında farkı 14 sayıya (59-45) kadar çıkaran Karşıyaka, son bölüme 68-56 üstün girdi.
Final periyodunda Needham ve Mathews'in dış atışlarıyla etkili olan Beşiktaş, 35'inci dakikada 73-72 öne geçti. Son bölümde konuk ekip üst üste serbest atışlardan faydalanamazken, McCollum'un etkili oyunuyla maça ağırlığını koyan Pınar Karşıyaka karşılaşmayı 94-85 kazandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Ergin Ataman, Türkiye'ye küfür eden Olympiakos taraftarlarına çok sert tepki gösterdi
THY EuroLeague'de Final Four heyecanı başlıyor
Cedi Osman'ın 19 Mayıs paylaşımına Yunanistan'da büyük tepki!
EuroLeague Dörtlü Final (Final Four) Maçı Ne Zaman? Final Four’a Kalan Takımlar ve Final Maçı Tarihi!
Ergin Ataman'dan kendisine tepkili Anadolu Efes taraftarları hakkında açıklama!