Galatasaray maça çıkmayacak

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, bu akşamki Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin 7. ve son maçına çıkmayacaklarını ve oyuncuları toplayıp teşekkür ederek kampı sonlandıracağını ifade etti.
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, bu akşamki maça çıkmayacaklarını ve oyuncuları toplayıp teşekkür ederek kampı sonlandıracağını ifade etti.
Türkiye Basketbol Federasyonu'nun Fenerbahçe Ülker'e seyircisiz oynama cezası vermemesine tepki göstererek Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin son maçına çıkmama kararı alan Galatasaray Liv Hospital takımı kampa girmişti.
Sedat Doğan: "Kararımızdan dönmek söz konusu değil"
Galatasaray Yöneticisi Sedat Doğan güvenlik toplantısına katılmalarının söz konusu olmayacağını belirterek artık bu saatten sonra maça çıkmama kararından dönmelerinin söz konusu olmadığını belirtti. Doğan, "Eğer bu saatten sonra maça çıkarsak, benim yönetimde durmamım anlamı olmaz" dedi.
GS maça çıkmazsa...
Sarı kırmızılı ekibin maça çıkmaması halinde Fenerbahçe Ülker hükmen galip sayılarak şampiyon olacak.
Galatasaray'ın maça çıkmama kararı için kim ne dedi?
Bu akşam saat 19.00'da Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanması planlanan karşılaşmanın oynanıp oynanmayacağı basketbolseverler tarafından merakla bekleniyor.
İlker Yasin: "GS'nin maça çıkmama kararı yanlış"
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Ergin Ataman, Türkiye'ye küfür eden Olympiakos taraftarlarına çok sert tepki gösterdi
THY EuroLeague'de Final Four heyecanı başlıyor
Cedi Osman'ın 19 Mayıs paylaşımına Yunanistan'da büyük tepki!
EuroLeague Dörtlü Final (Final Four) Maçı Ne Zaman? Final Four’a Kalan Takımlar ve Final Maçı Tarihi!
Ergin Ataman'dan kendisine tepkili Anadolu Efes taraftarları hakkında açıklama!