Yaşını 17 gösteren basketbolcu gözaltına alındı

Kanada'daki Katolik Merkez Lisesi'nin basketbol takımının yıldız oyuncusu Güney Sudanlı Jonathon Nicola, yaşını küçük göstererek öğrenci vizesiyle ülkeye giriş yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kanada basınında yer alan haberde, 29 yaşındaki Nicola'nın kendisini 17 yaşında gösterip ülkeye öğrenci vizesiyle girerek göçmen yasalarını ihlal ettiği gerekçesiyle gözaltına alındığı bildirildi.
Nicola'nın parmak izi kayıtlarının, aynı vize için daha önce de başvuran 1 Kasım 1986 doğumlu bir kişiyle eşleştiği belirtildi.
Ölümden döndü
Ülkesindeki iç savaştan kaçmak amacıyla 6 ay önce Kanada'ya göç eden 2,05 metre boyundaki Nicola, 11. sınıfta okuduğu Katolik Merkez Lisesi'nin basketbol takımının yıldızı haline gelmişti. Lise takımının antrenörü Pete Cusumano, gelecek vadeden bir oyuncu olarak gösterdiği Nicola'nın Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) forma giyebileceğini ifade etmişti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Ergin Ataman, Türkiye'ye küfür eden Olympiakos taraftarlarına çok sert tepki gösterdi
THY EuroLeague'de Final Four heyecanı başlıyor
Cedi Osman'ın 19 Mayıs paylaşımına Yunanistan'da büyük tepki!
EuroLeague Dörtlü Final (Final Four) Maçı Ne Zaman? Final Four’a Kalan Takımlar ve Final Maçı Tarihi!
Ergin Ataman'dan kendisine tepkili Anadolu Efes taraftarları hakkında açıklama!