Beşiktaş'tan amatör branşlarla ilgili resmi açıklama

Beşiktaş'ın sezon sonunda erkek basketbol ve jimnastik şubesi dışındaki tüm amatörleri ikişer yıl donduracağı iddia edilmişti. Beşiktaş resmi bir açıklama yayınlayarak bunu yalanladı.
Akşam gazetesi sponsor gelirleriyle finanse edilen Beşiktaş Erkek Basketbol şubesinin dondurulmasının düşünülmediğini, jimnastik şubesinin de kulübün isminde bir karşılığı bulunduğu için yaşatılacağı belirtilmişti. Haberde son yıllara damga vuran hentbol şubesinin durumunun net olmadığı, 1 yıl dondurma kararının tartışıldığı, diğerlerinin ise ikişer yıl dondurulma ihtimalinin çok güçlü olduğu öne sürülmüştü.
Ancak Beşiktaş kulübü bir açıklama yayınlayarak bu iddiaları yalanladı.
Beşiktaş Ibrahimovic'in menajeriyle geçen hafta görüştü
İşte Beşiktaş’ın resmi internet sitesinden yaptığı açıklama:
"Bugün basın yayın organlarında Kulübümüzün amatör branşlara yönelik dondurma kararı aldığına yönelik çeşitli iddialar yer almaktadır.
Bu yöndeki iddiaların tamamının asılsız olduğunu, Yönetim Kurulumuz’un aldığı bu yönde herhangi bir kararının bulunmadığını kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 aydır hastanede tedavi görüyordu! Mert Hakan Yandaş'ın son durumu netlik kazandı...
SON DAKİKA | Süper Lig ekibinde Sergen Yalçın sesleri
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantep'te bir dizi ziyarette bulundu
Real Madrid'deki kötü gidişatın sebebi belli oldu! Arda Güler gerçeği ortaya çıktı...
SON DAKİKA | Aziz Yıldırım ile Ali Koç buluşuyor! Fenerbahçe'de kongre için toplanan imza belli oldu...