hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2021 Gazi Koşusu ne zaman? 95. Gazi Koşusu nerede, saat kaçta yapılacak? İşte detaylar...

    2021 Gazi Koşusu ne zaman 95. Gazi Koşusu nerede, saat kaçta yapılacak İşte detaylar...
    expand

    Bu yıl 95’incisi yapılacak olan Gazi Koşusu ile ilgili detaylar belli oldu. Hipodromda yer alacak jokeyler hazırlıklarını sürdürürken koşunun ne zaman ve nerede yapılacağı netleşti. Peki, 95. Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta, nerede yapılacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Koşu tutkunlarının heyecanla bekledikleri at yarışları önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. Hipodromda yer alacak birbirinden iddialı jokeyler taylarıyla birlikte finiş çizgisini ilk önce görmeye çalışacak. Peki, koşu hangi tarihte yapılacak, kaç tay katılacak?

    2021 GAZİ KOŞUSU NE ZAMAN, 95. GAZİ KOŞUSU NEREDE, SAAT KAÇTA YAPILACAK?

    Türkiye Jokey Kulübü’nden yapılan açıklamada “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün onuruna 1927 yılından beri kesintisiz olarak düzenlenen Gazi Koşusu, bu yıl 26 Haziran Cumartesi günü saat 17.15'te 95. kez gerçekleştirilecek.” denildi.

    İstanbul Veliefendi Hipodromu çim pistinde 2400 metre mesafede koşulacak olan koşuda, 3 yaşlı safkan İngiliz tayları, yarışçılığımızın en prestijli kupasını sahiplerine kazandırmak için piste çıkacak.

    95. Gazi Koşusu’na, 22'si asıl ve 2’si yedek olmak üzere toplamda 24 safkanın kaydı yapılırken, bunlardan 22’si erkek, 2’si de dişi taylardan oluştu.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow