Adidas İstanbul Cup da CNN TÜRK'te

12 Dev Adam, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında bugün, "Adidas İstanbul Cup 2011" turnuvasında Yeni Zelanda ile karşılaşacak. Karşılaşma 21.00'dan itibaren CNN TÜRK'ten canlı olarak yayınlanacak.
Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından geçtiğimiz yaz ilk kez düzenlenen adidas İstanbul Cup, Sinan Erdem Spor Salonu’nun uluslararası anlamdaki ilk sınavı olmuştu. Gelenekselleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen adidas İstanbul Cup’ın ikincisi, bu yıl İstanbullu basketbolseverlerle 12 Dev Adam’ı bir kez daha buluşturacak ve Abdi İpekçi Spor Salonu bir büyük organizasyona daha ev sahipliği yapacak.
Avrupa Şampiyonası öncesi büyük buluşma Abdi İpekçi’de
24-25 Ağustos 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan adidas İstanbul Cup 2011 organizasyonuna Abdi İpekçi Spor Salonu evsahipliği yapacak. 31 Ağustos - 18 Eylül tarihleri arasında Litvanya’da gerçekleşecek 2011 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan A Milli Takımımız ile birlikte Karadağ, Ukrayna ve Yeni Zelanda’nın katılacağı turnuvada basketbol severler, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda 12 Dev Adam ile birlikte önemli yıldızları da izleme şansı bulacak.
adidas İstanbul Cup 2011’in biletleri satışta
Adidas İstanbul Cup 2011’in biletleri 5 Ağustos itibariyle satışa sunuldu. Biletix kanalıyla satışa sunulan biletlerin fiyatları, 3 kategori için günlük (2 maç) 10, 20 ve 30 TL olarak belirlendi. Dünya ikincisi A Milli Takımımızı, Avrupa Şampiyonası öncesinde katılacağı son hazırlık turnuvası olan adidas İstanbul Cup 2011’de izlemek isteyen basketbolseverler turnuva biletlerini 2 günlük kombine olarak da satın alabilecek. Basketbolseverler kombine bilet almaları halinde yüzde 25 oranında bir indirimden faydalanacak.
Adidas İstanbul Cup 2011’de Milli Takımımız’ın oynayacağı iki müsabaka da CNN Türk’ten canlı olarak yayınlanacak.
24 Ağustos Çarşamba:
18.30 Ukrayna-Karadağ
21.00 Türkiye-Yeni Zelanda
25 Ağustos Perşembe:
18.30 Üçüncülük maçı (İlk günün mağlupları arasında)
21.00 Final (İlk günün galipleri arasında)
İlk şampiyon Sırbistan
Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından geçen yıl ilk kez düzenlenen Adidas İstanbul Cup turnuvasında Sırbistan şampiyon olmuştu.
2010 Dünya Basketbol Şampiyonası öncesinde Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan ilk uluslararası turnuva olan Adidas İstanbul Cup'ta Türkiye ile birlikte İran, Yeni Zelanda ve Sırbistan mücadele etti. Finalde Türkiye'yi 83-70 yenen Sırbistan, ilk sırayı aldı. Turnuvada Yeni Zelanda üçüncü, İran da dördüncü
olmuştu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
13. Fetih Kupası'nın açılış töreni yapıldı
Jake Paul - Mike Tyson ağır siklet boks müsabakası sonuçlandı! 78-74'lük puanla kazanan belli oldu...
Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden başpehlivan Ali Altun, son yolculuğuna uğurlandı...
Taha Akgül, Türkiye Güreş Federasyonu başkanlığına adaylığını duyurdu
Tüm dünyada fenomen haline geldi: Görünüşümüz rahat olabilir ama içimizde fırtınalar kopuyor