Boca Juniors'tan Kayserispor'a tepki

Arjantin kulübü Boca Juniors Kayserispor'un Pablo Mouche'yi Katar’ın El Jaish takımına satmamasına tepki gösterdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Arjantin’de yayınlanan Mdzol gazetesi, Boca Juniors’dan Kayserispora transfer olan Pablo Mouche'nin geçtiğimiz günlerde Katar’ın El Jaish takımından 11 milyon 400 bin dolarlık bir teklif aldığını yazdı.
Mouche’nin bonservis haklarının yüzde 30'unun Boca’nın elinde olduğunu hatırlatan gazete, Kayserispor’un bu futbolcuyu Katar'a satmak istememesi üzerine Arjantinli kulübün 3 milyon 420 bin dolarlık önemli bir gelirden olduğunu belirtti.
Gazete, bu transferin gerçekleşmemesinin asıl nedeni olarak da Kayserispor Yönetimi'nin Mouche için El Jaish kulübünden 16 milyon dolar istemesi olarak gösterildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden başpehlivan Ali Altun, son yolculuğuna uğurlandı...
Taha Akgül, Türkiye Güreş Federasyonu başkanlığına adaylığını duyurdu
Tüm dünyada fenomen haline geldi: Görünüşümüz rahat olabilir ama içimizde fırtınalar kopuyor
Mike Tyson – Jake Paul boks maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?
Kırkpınar Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek, hamam geleneğini bozmadı